Accident horror la munte. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu maşina într-o prăpastie - Foto în articol

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Un bărbat a murit după ce a căzut 200 de metri cu maşina într-o prăpastie din Pasul Urdele-Cărbunele. 

"Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru recuperarea trupului unei persoane cazuta cu un autovehicul cca 200 de metri în abrupt din zona Pasul Urdele-Cărbunele.

Au intervenit salvamontiștii aflați în serviciul de tura operativa din Baza Salvamont Ranca , cu doua ambulante Salvamont, dar , din păcate, ajunși la fata locului au constatat ca victima era decedata de mai multe ore , cu siguranță din timpul nopții, și avea traumatisme foarte mari , incompatibile cu viata.

După efectuarea cercetărilor de către Politie, salvamontiștii vor recupera trupul victimei și îl vor transporta pana în locul de unde poate fi preluat de IML", au transmis cei de la Serviciul Naţional Salvamont. 

Foto: Serviciul Naţional Salvamont

Accident grav şi în Botoşani 

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc vineri seară pe drumul naţional DN29, în localitatea Huţani, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, în accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau şapte persoane.

"La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani cu o autospecială de stingere şi descarcerare, ambulanţa de Terapie Intensivă SMURD şi două ambulante ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Salvatorii au constatat că este vorba de un carambol între trei autoturisme, în care se aflau şapte persoane. După evaluarea la faţa locului, trei dintre acestea au fost transportate la spital", a informat ISU Botoşani.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în accident au fost implicate patru autoturisme şi ar fi fost două victime. Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel