Accident în lanț pe A1. Șase mașini implicate, traficul este deviat 

sursa foto: ISU Sibiu
sursa foto: ISU Sibiu

Traficil este blocat pe A1 între Boiţa şi Tălmaciu din cauza unui accident cu şase maşini

Traficul rutier este blocat pe A1, la km 226, pe sensul Vâlcea - Sibiu, fiind deviat din nodul Boiţa pe DN7, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate şase maşini, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu patru persoane, care nu sunt rănite grav, au anunţat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes, şi purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

"În urma accidentului au rezultat patru victime, care au nevoie de îngrijiri medicale: o femeie de 54 de ani, un bărbat de 34 de ani, un bărbat de 50 de ani, o femeie de 56 de ani. Toate cele patru victime au traumatisme şi contuzii minore. Sunt transportate la UPU Sibiu conştiente", a precizat Andreea Ştefan.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că a fost vorba despre o coliziune faţă - spate, în care au fost implicate cele şase autoturisme.

"În continuare, traficul pe direcţia Vâlcea - Sibiu este deviat pe DN 7", a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter. 

2. -imagine fara descriere- (accident-autostrada_99635100.jpg)

Trafic foarte aglomerat spre ieșirea din țară

Valorile de trafic sunt foarte ridicate în acest final de săptămână, pentru că foarte mulți români care au venit din străinătate și-au terminat concediile și trebuie să revină la locurile de muncă din occident. Mulți au ales să vină cu mașina personală în țară, așa că autostrăzile spre vestul țării sunt acum foarte aglomerate. Și timpii de așteptare la Vama Nădlac 2 sunt foarte ridicați, unii dintre șoferi ajungând să aștepte și peste trei ore pentru a ieși din țară. 

Mai mult decât atât, situația se poate înrăutăți și asta pentru că ANM a emis un cod galben de viscol și ninsori care vor lovi însă mai degrabă zona estică a României. În toate aceste zone există riscul ca drumurile să se blocheze din cauza poleiului și a zăpezii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel