Accident la Wimbledon. 16 persoane au fost rănite după ce o mașină s-a izbit de clădirea unei școli de fete. Update: O fetiță a murit

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Șapte copii și doi adulți au fost răniți după ce o mașină s-a izbit de clădirea unei școli primare din Wimbledon, sud-vestul Londrei.

Update

O fetiță de opt ani a murit, potrivit bbc.com

Paramedicii au tratat 16 persoane rănite.

Șoferul, o femeie în vârstă de 40 de ani, a fost arestată sub suspiciunea că a provocat moartea prin conducere periculoasă.

Știre inițială

Un Land Rover s-a izbit de clădirea unei școli din Camp Road, accident în urma căruia mai multe persoane au fost tratate de paramedici. La fața locului se află și o ambulanță aeriană.

Școala este pentru fete cu vârsta cuprinsă între 4 și 11 ani și este situată lângă Wimbledon Common. Poliția spune că printre răniți se numără doi adulți și șapte copii, adăugând: „Așteptăm noi actualizări cu privire la starea lor. Șoferul vehiculului a oprit la fața locului. Nu au fost arestări”.

Aproximativ 20 de ambulanțe sunt parcate la fața locului, împreună cu două autospeciale de pompieri și salvare.

Potrivit Poliției, incidentul nu este considerat un act de terorism.

„Este în curs de desfășurare o anchetă pentru a înțelege împrejurările a ceea ce s-a întâmplat”, se arată în comunicat.

La fața locului se află și Brigada de Pompieri din Londra.

Deputatul pentru Wimbledon, Stephen Hammond, spune că a fost declarat un incident major: „Este extrem de supărător și extrem de îngrijorător”, a spus el pentru BBC.

Julie Atwood, rezidentă de la Wimbledon, a spus: „Fiica mea mergea la această școală. Este o școală de fete. Wimbledon este ca un mic sat. Să se întâmple așa ceva în Wimbledon este nemaiauzit. Este groaznic."

Școala, care costă 5.565 de lire sterline pe trimestru, este destinată fetelor cu vârste între 4 și 11 ani și se află pe Wimbledon Common, la doar o milă de All England Lawn Tennis and Croquet Club, potrivit bbc.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel