Accident mortal în Cluj-Napoca. Șofer vitezoman, cascadorii pe ”Aviatorilor”

FOTO: Freepik @shyachlo
FOTO: Freepik @shyachlo

O tânără a fost accidentată mortal în timp ce traversa neregulamentar o stradă din Cluj.

Citește și: Condusul sub influența alcoolului, o problemă ”infimă” pentru români. Soluția ”triplă” a lui Titi Aur

O tânără de 27 de ani din Cluj-Napoca a murit după ce a fost lovită de un autoturism de tip ride-sharing, în timp ce s-a angajat să traverseze neregulamentar, printr-o zonă nemarcată, la câțiva zeci de metri de trecerea de pietoni.

”La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 21,20, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe Calea Mănăștur, în municipiul Cluj-Napoca. Din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că o tânără de 27 de ani, s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile printr-un loc nemarcat și nesemnalizat, moment în care a fost accidentată de un autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, care circula din direcția Calea Mănăștur înspre Florești.

Echipajul medical aflat la fața locului procedează la efectuarea manevrelor de resuscitare. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, se arată într-o informare trimisă de IPJ Cluj, scrie Agerpres.
Ulterior, IPJ Cluj a precizat că, din nefericire, tânăra a decedat la fața locului.

Accident spectaculos pe ”Aviatorilor”

Un șofer din București care circula pe Bulevardul Aviatorilor a pierdut noaptea trecută controlul volanului și a ajuns cu mașina direct într-un stâlp de iluminat public.

Din primele informații, șoferul care circula cu viteză foarte mare, ar fi încercat să schimbe banda de mers, însă nu s-a asigurat și a lovit un alt autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât stâlpul de iluminat public a fost dărâmat și a căzut peste una dintre mașini, care a fost distrusă în întregime, celălalt autoturism ricoșând pe trotuar.

 Polițiștii ajunși la fața locului au restricționat circulația pe prima bandă, pe durata cercetărilor, iar șoferii au fost testați atât cu aparatele drugtesct, cât și cu cele de alcooltest, rezultatele fiind negative, transmite Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel