Accident MORTAL în județul Brăila. Traficul rutier a fost blocat

SMURD
SMURD

Un grav accident de circulație a avut loc în județul Brăila. Două victime, una decedată și una rănită grav. 

UPDATE: O persoană a decedat în urma accidentului grav. 

"În jurul orei 10:00, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Viziru, în timp ce conducea un autoturism pe DE 584, dinspre Vărsătura către Albina, a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, ce circula în fața sa si efectua viraj către stânga. În urma impactului a rezultat decesul șoferului autoturismului și vătămarea corporală a unei pasagere, în varsta de 31 de ani, din Viziru", a precizat IPJ Brăila. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și se vor continua cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor in care s-a produs accidentul.

Şoferul vinovat a fost testat cu alcooltest, iar rezultatul a fost zero.

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit pe sensul către Brăila al DN 21 Brăila – Slobozia, între localitățile Albina și Brăila, după ce a avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren.

În urma impactului, două persoane au suferit leziuni grave. Se estimează ca circulația rutieră să revină la normal în 45 de minute.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Știri recomandate
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel