Accident mortal în Sibiu dintre un autocar și o basculantă. Un mort şi 19 de răniţi

accident_sibiu_92476200
accident_sibiu_92476200

Un grav accident de circulaţie s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 6.30, în apropiere de Sibiu. Un autocar care venea din Spania s-a ciocnit cu o basculantă pe centura ocolitoare a oraşului. În urma accidentului, şoferul de rezervă al autocarului a murit, iar 19 de persoane au fost rănite.

[caption id="attachment_75703" align="alignleft" width="150" caption="Foto: Realitatea"][/caption] Autocarul companiei Saiz Tour, în care se aflau muncitori, venea din Spania şi se îndrepta spre Curtea de Argeş. Din primele informaţii se pare că şoferul autocarului a adormit la volan. În urma accidentului, şoferul de rezervă al autocarului a murit, iar 20 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

"Accidentul s-a petrecut pe una dintre bretelele centurii ocolitoare a municipiului Sibiu spre Veştem. Din primele informaţii, se pare că pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers faţă de maşina din faţă, autocarul a lovit partea din spate a unei basculante", a declarat insp. Luciana Baltoş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

Printre persoanele rănite, transportate la spital, se află şi şoferul basculantei.

"La spital au ajuns 18 pacienţi. Prezintă politraumatisme. Sunt stabili şi constienţi, sunt în curs de investigare", a declarat la Realitatea TV Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalul de Urgenţă Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel