Accident MORTAL: membrii echipei Dunărea Călărași implicați. Două persoane au murit

O mașină în care se aflau antrenorii Dunării Călărași a fost implicată într-un accident. Două persoane au murit, iar alta este în comă.

Un accident mortal în care au fost implicați mai mulți oameni din stafful lui Dan Alexa a avut loc miercuri seară. În accident a fost implicat și un autovehicul. Cei de la Dunărea Călărași se întorceau din deplasarea de la Brăila. 

Clubul sportiv a declarat că două persoane au murit în accidentul petrecut în localitatea Drajna, județul Prahova. O altă persoană este în comă.

Potrivit clubului, doua persoane si-au pierdut viata in coliziunea petrecuta in localitatea Drajna, judetul Prahova.

"În această seară, la întoarcerea de la meciul disputat la Brăila, o mașină aparținând clubului nostru în care se aflau membrii staff-ului tehnic a fost implicată într-un tragic accident rutier. Componenții echipei noastre sunt în stare stabilă și sunt supuși unor investigații la Spitalul Județean Călărași", transmite clubul printr-un comunicat de presă.

[citeste si]

Potrivit ProSport, membrii staffului Dunării Călărași care s-au ales cu răni sunt Nicolae Iorga, cu fractura de bazin și Alexandru Muntanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel