Accident mortal pe DN 73. O persoană și-a pierdut viața și alte patru sunt rănite

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Un bărbat a murit, în urma unui accident produs pe drumul naţional DN 73, în localitateaŢiţeşti.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Bălileşti, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcţia Piteşti către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Bălileşti", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citat de Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, patru persoane din primul autoturism au rămas încarcerate, printre care şi un bărbat de 56 de ani, găsit în stop cardio-respirator. Bărbatului i-au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale, dar fără rezultat, fiind declarat decedat.

Şoferul autoturismului şi doi pasageri, o femeie de 47 de ani şi un bărbat de 29 de ani, toţi din localitatea Bălileşti, au fost răniţi şi transportaţi la spital. Şi şoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit în accident, fiind transportat la spital.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

"Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs", se mai menţionează în comunicatul IPJ Argeş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a informat că la locul accidentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, trei echipaje SMURD de prim ajutor calificat şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel