Accident naval pe brațul Chilia. Au fost trimise ambarcațiuni și elicoptere / 4 victime, printre care și un copil

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Un accident s-a produs, miercuri seara, pe brațul Chilia.

Un accident s-a produs, miercuri seara, în zona fermei Tatanir, pe brațul Chilia. O ambulanță navală privată s-a răsturnat, incident în urma căruia au rezultat patru victime, trei adulți și un copil, potrivit ISU, citat de Agerpres.

Reprezentantul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), Radu Sicinschi, a declarat pentru Agerpres că minorul şi mama acestuia veneau de la Chilia Veche la Tulcea pentru un control medical, în condiţiile în care copilul prezenta afte bucale şi o stare febrilă, atunci când s-a petrecut accidentul în urma căruia şalupa a intrat în mal.

„Conducătorul şalupei şi asistenta medicală au politraumatisme. Copilul şi mama sunt fără probleme. La faţa locului se deplasează trei mijloace de intervenţie, o şalupă a SAJ, un elicopter din Galaţi şi altul din Constanţa. 

În funcţie de ce vor constata colegii după evaluarea pacienţilor, se va decide unde vor fi transportaţi pacienţii", a precizat medicul Radu Sicinschi.

Căpitănia Portului Tulcea a început ancheta pentru a stabili circumstanţele producerii evenimentului. 

Potrivit ISU Tulcea, nu sunt persoane dispărute în apă, iar asistenta ambarcațiunii prezintă fracturi, în timp ce conducătorul acuză diferite confuzii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel