Accident rutier din cauza caniculei, în Gorj. Drumul ”umflat”, transformat în rampă de lansare. FOTO

FOTO: Freepik @ @daniel-007
FOTO: Freepik @ @daniel-007

Un autoturism a plonjat pe carosabil, iar în urma accidentului o femeie a ajuns la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Un accident inedit a avut loc pe un drum județean de pe raza localității gorjene Văcarea, comuna Dănești, în urma căruia o femeie, în vârstă de 56 de ani, a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla a ”decolat” de pe drum, din cauza unor declivități în asfalt formate în condiții meteo extreme de caniculă, informează, marți seara, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, marți, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de o participantă la trafic, despre faptul că pe drumul județean DJ 663 Văcarea a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 55 de ani, din orașul Țicleni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 663 Văcarea, din direcția sat Văcarea către sat Botorogi, din cauza unor declivități în asfalt formate în condiții meteo extreme de caniculă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a plonjat pe carosabil, rezultând rănirea unei femei de 56 de ani, din aceeași localitate, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, fiind transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Drumul Județean DJ663A, transformat în ”rampă de lansare”

”Din cauza caniculei, plăcile de beton de pe drumul județean DJ663A în zona cimitirului Văcarea s-au ridicat, reprezentând un pericol de accidente rutiere. Am informat reprezentanții Consiliului Județean responsabili de drumurile județene și în cel mai scurt timp vor lua măsuri de asigurare a zonei și de remediere a situației. Vă rugăm să circulați prudent și vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată pe pagina de Facebook a comunei Dănești.

Citește și: Accident rutier grav în Satu Mare. Update: Șase oameni au fost răniți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel