Accident rutier grav, în Argeș. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Un accident rutier grav între două autoturisme a avut loc pe un drum județean din Argeș, iar în urma acestuia o persoană a murit și alte patru sunt rănite.

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în localitatea argeșeană Rociu, iar în urma acestuia o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Potrivit sursei menționate, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. 

La fața locului au intervenit o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și trei ambulanțe.

”Una dintre victime a fost găsită în stare gravă în unul dintre autoturisme. Alte patru persoane sunt evaluate de către echipajele SAJ și sunt conștiente. Echipajele de pompieri asigură măsurile specifice de prevenire a incendiilor și au lucrat pentru extragerea persoanei în stare gravă, care, din păcate, a fost declarată decedată”, au precizat reprezentanții ISU Argeș.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

”Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 76 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DJ 703B, la pătrunderea în intersecția cu DJ 503, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Slobozia. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto de 76 de ani și rănirea altor patru persoane din celălalt autoturism”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Conform aceleiași surse, șoferul de 40 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.În acest caz va fi întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 

Potrivit centrului InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația în zonă s-a făcut pe un singur fir, alternativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel