Accident rutier grav în Satu Mare. Update: Șase oameni au fost răniți

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Şase oameni au fost răniți în urma unui accident petrecut, marţi dimineaţa, pe DN 19, în localitatea Mădăras, județul Satu Mare. 

Update

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare transmite că o autoutilitară a intrat într-un autobuz.

"Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 22 de ani, din localitatea Ardud, în timp ce ar fi condus o autoutilitară, pe DN 19A, în localitatea Mădăras, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz condus de către un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Bobota. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei şi a unui pasager al acesteia de 46 de ani. De asemenea, a rezultat şi vătămarea corporală a patru pasagere din autobuz, cu vârste cuprinse între 36 şi 60 de ani", conform IPJ Satu Mare.

Victimele au fost duse la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Mai mult, după testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autobuzului, rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în vederea cercetării stabilirii tuturor cauzelor producerii accidentului rutier.

Știrea inițială

Un accident rutier grav s-a petrecut, marţi dimineaţa, în judeţul Satu Mare, soldat cu două victime.

Centrul Infotrafic informează că doi oameni au rămas încarcerați și sunt inconștienți, în urma ciocnirii unei autoutilitare cu un autobuz de transport persoane, pe DN 19A, în județul Satu Mare. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 19A, localitatea Mădăras, judeţul Satu Mare, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un autobuz de transport persoane. În urma impactului a rezultat rănirea şoferului şi pasagerului autoutilitarei, care sunt încarceraţi, inconştienţi. Se află în evaluare medicală şi persoanele din autobuz", conform sursei citate.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel