Accident rutier grav într-o localitate din Suceava. Două autoturisme și o autoutilitară implicate, un bărbat încarcerat /foto

Sursa foto: ISU Suceava
Sursa foto: ISU Suceava

Un grav accident rutier a avut loc luni seară în localitatea Adâncata, județul Suceava, implicând două autoturisme și o autoutilitară, conform declarațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava. Incidentul a mobilizat rapid echipaje de intervenție, în condițiile în care unul dintre ocupanții unui autoturism a rămas încarcerat.

Reprezentanții ISU Suceava au confirmat că în urma accidentului un bărbat a rămas prins între fiarele contorsionate ale vehiculului său. Echipajele de descarcerare au acționat prompt pentru a-l extrage în siguranță, acesta fiind ulterior predat echipelor medicale de la fața locului.

„În urma accidentului, un bărbat a rămas încarcerat în interiorul unui autoturism. A fost extras de echipajul specializat pentru descarcerare și predat echipajelor medicale și paramedicale. Pacientul, conștient și cooperant, a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri suplimentare”, au declarat oficialii ISU.

Alte două victime, monitorizate la locul accidentului

Pe lângă bărbatul transportat la spital, alți doi bărbați au fost implicați în accident, însă aceștia au refuzat transportul la o unitate medicală, în ciuda faptului că au fost monitorizați de personalul medical prezent la fața locului.

Cei doi nu prezentau răni grave care să necesite spitalizare imediată, însă au fost atent evaluați pentru a se asigura că nu există riscuri suplimentare.

Intervenția echipajelor de urgență

La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Suceava, care au acționat cu o autospecială pentru descarcerare, asistată de o ambulanță SMURD de tip B2. Echipajul a fost sprijinit de un alt echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care a oferit asistență medicală de urgență persoanelor implicate în accident.

Poliția investighează în continuare circumstanțele în care s-a produs accidentul, urmând să stabilească responsabilitățile și cauzele exacte ale coliziunii. Traficul în zonă a fost restricționat temporar pentru a permite intervenția echipelor de salvare și pentru a preveni alte incidente.

Accidentul servește drept un nou semnal de alarmă cu privire la riscurile de pe drumurile din județ, subliniind importanța respectării regulilor de circulație și a conducerii preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel