Accident rutier în Sibiu. Două persoane au fost rănite după ce un șofer ar fi adormit la volan

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Două persoane au fost rănite, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe DN14, la intrarea în municipiul Mediaş din Sibiu. 

Cele două persoane, o femeie și un bărbat, au fost accidentate după ce un șofer ar fi adormit la volan, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

'Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaş, cel mai probabil pe fondul neatenţiei la volan, un medieşean în vârstă de 72 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus în faţa sa de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Axente Sever, îl proiectează şi răstoarnă în afara părţii carosabile, apoi intră în coliziune cu alt autoturism condus pe aceeaşi direcţie de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Mediaş.

În urma coliziunii, conducătorul auto în vârstă de 45 de ani şi o femeie în vârstă de 48 de ani, din Mediaş, pasageră în ultima maşină lovită au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital. Poliţiştii rutieri iau în calcul ipoteza că şoferul în vârstă de 72 de ani ar fi adormit la volan. În zonă se circulă îngreunat', a transmis reprezentantul IPJ Sibiu.

Echipajele SMURD i-au transportat pe cei doi la Spitalul Municipal din Mediaş, femeia cu un traumatism cranio-cerebral, iar bărbatul cu traumatism de coloană vertebrală şi de umăr, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel