Accident tragic în Florida, SUA. Opt persoane au murit și alte opt sunt grav rănite

Sursa foto: captură video FOX 13 Tampa Bay
Sursa foto: captură video FOX 13 Tampa Bay

Un autobuz care transporta muncitori în nordul Floridei s-a ciocnit cu o camionetă și s-a răsturnat, opt persoane pierzându-și viața și alte opt fiind grav rănite.

Muncitorii mergeau să culeagă pepeni la Cannon Farms din Dunnellon, o comunitate mică agricolă aflată la aproximativ o oră de mers cu mașina la sud de Gainesville, când autobuzul s-a răsturnat în jurul orei 8:30 a.m. EDT (1230 GMT), a relatat Ocala StarBanner, citând oficiali ai Florida Highway Patrol și Marion County Fire Rescue, potrivit Reuters.

Autobuzul s-a izbit de un gard și s-a răsturnat după ce a lovit lateral o camionetă și a ieșit de pe șosea, a declarat purtătorul de cuvânt al Florida Highway Patrol, Steve Gaskins, într-un comunicat. Cannon Farms, care operează o fermă comercială, a precizat pe Facebook că va fi închisă marți "din respect pentru pierderile suferite în această dimineață în urma accidentului".

53 de persoane se aflau în autobuz

Cannon a spus că accidentul "a avut loc la Olvera Trucking Harvesting Corp", dar niciun reprezentant nu a putut fi contactat imediat pentru a face precizări. Nu este clar dacă Olvera deține autobuzul sau a angajat muncitorii.

"Vă rugăm să vă rugați împreună cu noi pentru familiile implicate în acest accident tragic", a declarat Cannon. "Apreciem înțelegerea voastră în aceste momente dificile".

Un total de 53 de persoane se aflau în autobuz în momentul accidentului. Ceilalți 37 de pasageri au fost transportați la spitale pentru răni minore, a declarat James Lucas, ofițerul de informații publice al Marion County Fire Rescue. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel