Accident tragic în Vinerea Mare. Un tânăr, de 21 de ani, a murit, alți trei sunt răniți

Un tânăr de 21 de ani a murit într-un accident rutier, iar alți trei sunt răniți. Șoferul se afla sub influența alcoolului.

Un tânăr de 21 de ani a murit, iar alți trei sunt răniți, în urma unui accident rutier produs, vineri, pe DJ 700 A, pe raza localității Băița, a transmis IPJ Hunedoara.

”La data de  03 mai 2024, în jurul orei 17:32, Poliția Municipiului Deva, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe raza localității Băița, a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii ajunși la fața locului, au constatat că, un tânăr de  23 de ani  în  timp ce conducea un autoturism pe DJ 700A, respectiv pe raza localității Băița, în condiții care vor fi stabilite ulterior, a pierdut controlul direcţiei de deplasare într-o  curbă la stânga intrând într-un parapete de protecție”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

În urma evenimentului rutier, a rezultat  decesul unui tânăr de 21 ani și rănirea altor  3 persoane. ”Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au mai transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

Desfășurare de forțe ISU

Pompierii Punctului de Lucru Băița și cei ai Detașamentului Deva au intervenit la ieșirea din localitatea Crăciunești, iar forțe alocate au fost 2 autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare,  2 ambulanțe SMURD și 2 ambulanțe SAJ.

”La fața locului, pompierii au constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism,  rezultând 5 victime, dintre care una încarcerată dar conștientă și una aflată în stop cardio respirator. 

La spitalul din Deva urmează a fi transportate pentru investigații de specialitate două dintre victime: bărbatul în vârstă de 27 de ani și un minor în vârstă de 16 de ani”, a transmis ISU Hunedoara.

Celelalte două persoane implicate în eveniment au fost evaluate de către echipajele medicale la locul intervenției și nu a fost necesar transportul acestora la o unitate spitalicească.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel