Accidente grave în România, duminică dimineaţă. Mai multe persoane au fost rănite, un om a murit

Val de accidente pe străzile din România / Foto: ISU Prahova
Val de accidente pe străzile din România / Foto: ISU Prahova

Mai multe accidente grave au avut loc duminică dimineaţă. 

Şase persoane au fost rănite duminică dimineaţă într-un accident petrecut pe A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 58, a informat ISU Dâmboviţa.

"În jurul orei 06,20, am intervenit în cazul unui eveniment rutier pe autostrada A1, la kilometrul 58, sensul spre Bucureşti. În urma evenimentului rutier, şase persoane au fost transportate la spital. Concomitent, au fost asigurate şi măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor", a precizat ISU Dâmboviţa.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD şi două ambulanţe, scrie Agerpres. 

Maşină răsturnată pe DN24

Două persoane au fost rănite, una dintre ele rămânând încarcerată, după ce maşina cu care circulau s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 24, în localitatea Bădeana.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Bârlad al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au intervenit la locul producerii accidentului cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.

"În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autoturism răsturnat pe o parte, în afara carosabilului, o parte dintre persoanele aflate în autoturism fiind evacuate. Pompierii militari au deblocat o persoană, iar paramedicii au evaluat şi au acordat primul ajutor victimelor. Ulterior, două persoane au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, victimele fiind diagnosticate preliminar cu traumatisme în urma producerii unui accident rutier. Celelalte persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital", au transmis reprezentanţii ISU Vaslui.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Un om a murit în Teleorman

Un autocamion s-a răsturnat, duminică, pe E70, în localitatea teleormăneană Peretu, în urma accidentului o persoană murind şi o alta fiind rănită, a informat ISU Teleorman.

"În urma acestui eveniment au rezultat două victime, de gen masculin, de aproximativ 40 de ani, încarcerate, una cu multiple traumatisme, iar cealaltă cu leziuni incompatibile cu viaţa. Ambele persoane au fost extrase de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Victima politraumatizată a fost preluată de echipajul de pe ambulanţă, a primit primul ajutor şi a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe Alexandria. După asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări", a precizat ISU Teleorman.

La faţa locului s-a intervenit cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă.

Patru persoane rănite în Dolj 

Un accident rutier soldat cu patru persoane rănite s-a produs duminică în judeţul Dolj pe DN 6, pe raza localităţii Răcarii de Sus, traficul fiind îngreunat, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul se desfăşoară dirijat pe DN 6 Filiaşi - Craiova, din cauza accidentului în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Infotrafic, coliziunea s-a soldat cu rănirea a patru persoane, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru preluarea victimelor.

Se estimează reluarea traficului în condiţii normale după ora 13,30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel