Accidente mortale pe șoselele României - 3 iunie 2024. Mai mulți oameni au sfârșit tragic

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Mai mulți oameni și-au pierdut viața, astăzi, pe șoselele din România.

Motociclist din Ungaria, mort pe DN 19

Un motociclist din Ungaria a murit într-un accident rutier care a avut loc duminică seara, pe DN 19. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), accidentul a avut loc între localităţile Livada şi Călineşti-Oaş.

"Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că o femeie de 35 ani, din judeţul Satu Mare, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 19, dinspre localitatea Livada spre Călineşti-Oaş, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, condusă de către un bărbat de 62 ani, din Ungaria, care s-ar fi deplasat pe drumul prioritar, şi ar fi intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul conducătorului motocicletei", precizează sursa citată.

Poliţiştii au deschis dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Accident în Vâlcea

Un bărbat de 47 de ani din Râmnicu Vâlcea a murit, în această dimineaţă, după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 7, în localitatea Brezoi.

"Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism, conducătorul acestuia ar fi pierdut controlul asupra volanului, răsturnându-se pe partea carosabilă", au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, echipajele de salvatori sosite la faţa locului l-au găsit pe bărbat încarcerat. Nu au mai putut face nimic.

"Echipajele operative sosite la locul intervenţiei au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, care era răsturnat pe plafon, iar un bărbat era încarcerat. Victima a fost extrasă din autoturism, însă, din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Traficul pe DN 7 a fost îngreunat, în zonă circulându-se alternativ mai bine de o oră, pentru a permite atât intervenţia pentru descarcerarea victimei, cât şi pentru asigurarea de măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor. 

Accident în Neamț

Un bărbat a murit după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat s-a izbit cu un camion, pe drumul naţional DN 15D, în localitatea Bozienii de Sus.

"Şoferul de pe autoturism este decedat. Traficul este blocat total", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Traficul rutier a fost deviat pe drumul judeţean DJ 157 Făurei cu revenire în DN 15D. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi de la Serviciul Poliţiei Rutiere. Urmează să fie efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Accident pe DN 67C - Transalpina

O persoană a murit şi o alta a fost grav rănită într-un accident produs pe DN 67C - Transalpina, pe raza localităţii Petreşti. Din primele informaţii, este vorba despre două autoturisme implicate. După ce pompierii militari au ajuns la locul accidentului, au găsit o persoană încarcerată într-un autoturism, precum şi o alta, în afara maşinii, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

"Se lucrează la extragerea persoanei încarcerate. La faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD Târgu Mureş", a precizat Alex Crişan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, potrivit Agerpres.

Traficul rutier este oprit pe raza localităţii Petreşti, din cauza accidentului. "Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare", au menţionat reprezentanţii IPJ Alba. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel