Acesta este cel mai lung zbor din lume: Peste 18 ore fără escale

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Sunt unii care se bucură de zborurile cu avionul, dar pentru alții acestea pot fi un coșmar, mai ales dacă sunt călătorii lungi.

Călătoria de la Newark (New Jersey) la Singapore, operată de compania aeriană Singapore Airlines, este cea mai lungă din lume, parcurgând 15.343 de kilometri cu o durată de 18 ore și 45 de minute. Dispune doar de locuri Business și Premium Economy pentru cei 161 de pasageri.

Dar acesta nu este singurul zbor care depășește 18 ore de călătorie. Este și cazul rutei New York - Singapore, operată de aceeași companie. Acesta parcurge 15.348 de kilometri în 18 ore și 40 de minute. Podiumul este completat de zborul între San Francisco și Bangalore (India) cu compania aeriană Air India. Are o durată de 17 ore și 55 de minute și parcurge 14.004 kilometri.

Cine se află pe locul patru

Pe locul patru se află ruta între New York JFK și Auckland (Noua Zeelandă), cu compania aeriană Air New Zealand. În acest caz, avionul face 17 ore și 50 de minute pentru a parcurge 14.207 kilometri între cele două orașe. Continuăm cu zborul între Perth (Australia) și Londra Heathrow, care parcurge 14.498 de kilometri în 17 ore și 45 de minute.

Cu o durată de 17 ore și 45 de minute, zborul între Houston și Sydney parcurge 13.833 de kilometri cu compania aeriană United. Pe de altă parte, tot între Statele Unite și Australia, se află ruta între Dallas Fort Worth și Melbourne, care parcurge 14.471 de kilometri în 17 ore și 35 de minute cu compania aeriană Qantas.

Continuăm cu ruta Auckland - Dubai, operată de compania aeriană Emirates, care durează tot 17 ore și 10 minute pentru a parcurge 14.199 de kilometri. Urmează zborul între Los Angeles și Singapore, operat de Singapore Airlines. Avionul face 17 ore și 10 minute pentru a parcurge cei 14.112 kilometri care separă cele două orașe. Și terminăm cu zborul între Dallas Fort Worth și Sydney, operat de compania aeriană Qantas. Acesta are o durată de 17 ore și 5 minute și parcurge 13.771 de kilometri, scrie 20min.es.

Ce poți să faci în avion timp de atâtea ore

Petrecerea unui zbor lung poate fi o provocare, dar există multe activități care te pot ajuta să îți faci timpul mai plăcut și productiv. Majoritatea companiilor aeriene oferă un sistem de divertisment la bord cu filme, seriale și documentare. Descărcă podcasturi sau audiobookuri înainte de zbor pentru a te bucura de ele offline. Creează o listă de redare cu melodiile tale preferate. Dacă preferi dispozitivele electronice, descarcă câteva cărți pe un e-reader sau tabletă. Asigură-te că ai câteva jocuri descărcate care pot fi jucate offline. Dacă ai de lucru, folosește timpul pentru a citi documente, a scrie rapoarte sau a răspunde la emailuri. Descarcă lecții sau cursuri online pentru a învăța ceva nou. Folosește timpul pentru a-ți planifica itinerariul de călătorie, activitățile la destinație sau chiar obiectivele personale. Aceste activități te pot ajuta să îți umpli timpul în mod plăcut și să ajungi la destinație odihnit și pregătit pentru aventura care te așteaptă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel