EXCLUSIV  ”Acolo și-a făcut Dumnezeu mâna”. Zodia experiment ce are două căi în viață, război sau existență cadou: Ratezi o viață extraordinară pentru că te lași încurajat de Marte

pexels
pexels

A te înțelege pe tine ca om înseamnă, în primul rând, a-ți înțelege existența în această lume. Că vrei, că nu vrei, ești influențat inclusiv de semnul zodiei tale. 

Thea Haimovitz, realizatoare Mi-Th Influencer, alături de Mirela Vescan, a vorbit, în emisiunea de astăzi, despre zodii, importanța lor și multe alte detalii interesante din acest spectru. 

”Nu toată lumea născută în aceeași zodie arată la fel, nu toți Berbecii sunt la fel. Contează ziua în care te-ai născut, contează ora, contează multe aspecte, precum ascendent, dar cel mai mult contează ce ai făcut în viețile anterioare și ce ai făcut șapte generații ca familie înainte ca tu să te naști. Cel mai mult contează planeta de deasupra ta, comportamentul planetei și cum te influențează pe tine” a spus Thea Haimovitz, în emisiunea ”Mi-Th Influencer”. 

Vorbind despre nativii Berbec, Thea Haimovitz a făcut o remarcă aparte: ”Acolo și-a făcut Dumnezeu mâna, acolo este o zodie de experiment. Dacă tu (Mirela Vescan n.r.) vorbești în cazul Geamănului de nerăbdare, să vezi la Berbec nerăbdare, cât este de nărăvaș” dând un exemplu relevant despre nativul Berbec: ”În loc să deschizi ușa, bătând la ușă sau băgând cheia, bagi cornul în ușă, dărâmi ușa și, după ce o dărâmi, afli că era descuiată și aveai și cheia. Se spune, în Kabbalah, că Dumnezeu și-a făcut mâna cu această zodie, extrem de dotată să fie zodie de familie, extrem de adunată și este o zonă corecție la Marte, pentru că Marte reprezintă războiul.

”Te ține legat la ochi și o viață întreagă te revolți”

Dacă nu ai conștiința a ceea ce poate face această planetă, te trezești cu niște nărăvași născuți în această zodie, de nu te mai descurci cu ei, cu niște oameni fără răbdare.

Pe de altă parte, dacă ai Berbeci liniștiți, așezați, aceea este o existență cadou, venită în această zodie de Berbec, să arate ce înseamnă familie, studiu. Este o zodie dotată cu foarte multe cadouri, dar dacă nu cunoști, acest Marte te ține legat la ochi ca la baba-oarba și o viață întreagă nu faci decât să te revolți. Ratezi o viață extraordinară de familie pentru că te lași încurajat de Marte care te duce la război”. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel