Acoustic Boys - trupa de adolescenți care a ridicat juriul în picioare la Românii au Talent: Mi-aș dori ca ai mei copii să fie în gașcă cu voi

Românii au Talent
Românii au Talent

Denis, Paul și Pacu au făcut furori la Românii au Talent prin interpretarea lor.

Trupa Acoustic Boys a făcut furori pe scena Românii au Talent. Formată din doar 3 membrii, tinerii au interpretat melodia Riptide a trupei Vance Joy cu succes.

Doi dintre aceștia au 16 ani, cu solistul trupei care are 17. Ei sunt din Brașov, iar trupa au format-o în urma prieteniei pe care au legat-o la școală. Primul succes l-au înregistrat după ce au filmat în joacă un videoclip pe care l-au urcat pe rețelele de socializare. Peste noapte, clipul a devenit foarte popular, prinzând astfel curaj în a forma o trupă în mod oficial. A doua zi strânseseră un milion de vizualizări, iar astăzi sunt peste 16 milioane de urmăritori care le-au ascultat prima melodie.

Vestimentația cu care s-au prezentat cei trei băieți la show l-au făcut pe Dragoș Bucur să exclame „aș fi zis că ați venit de la Londra sau Berlin”. Talentul lor este însoțit și de cursurile pe care le urmează aceștia la Liceul de Muzică din Brașov. Până acum, ei au cântat pe străzi - motiv pentru care au și ajuns la „Românii au Talent”, spune Denis, solistul grupului. Și culmea, că nu au început pe străzile din Brașov, ci de prin Sinaia și de la Constanța.

„Mie mi-a plăcut foarte mult, îmi place foarte mult și vestimentația voastră și faptul că e totul atât de natural. Sincer, dacă v-aș vedea pe stradă cântând m-aș opri și v-aș asculta până la capăt. Cred că o să aveți un drum tare, tare frumos.”, a menționat Andra.

„E ceva ce-mi place foarte mult la voi. Mi se pare că asta e calea pentru cineva care urmează muzica, că nu e ușor să pornești la drum așa. Faptul că mergeți și cântați în stradă unde e cel mia bun, selectiv și critic public, atunci e foarte bine ce faceți”, a mai zis și Andi Moisescu.

„Mi-aș dori de la copiii mei să facă parte din gașca voastră, acel fel de tineri sunteți”, a spus și Dragoș Bucur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel