Acrobaţie cu emoţii la Alba! Un bărbat a mers pe sârmă la sute de metri înălțime

captură video
captură video

Un acrobat profesionist a mers pe sârmă, la Rimetea, județul Alba, între două stânci, la zeci de metri înălțime. Evenimentul a avut loc luni dimineața, de 1 mai. 

Acrobatul a întins o sârmă între două stânci pe Piatra Secuiului, la sute de metri altitudine, la fel ca acrobatul francez  Philippe Petit, care pe 7 august 1974 a pătruns în Turnurile Gemene din New York, a urcat pe acoperiș, a atins un cablu de oțel, după care a umblat pe sârmă între clădiri, la 417 metri înălțime.

Piatra Secuiului are o înălțime maximă de 1000 de metri, astfel că și acrobatul necunoscut, care a făcut spectaculoasa demonstrație, a stabilit un record de curaj. 

Turiștii aflați pe Piatra Secuiului au filmat reprezentația de-a dreptul incredibilă care, preţ de câteva minute, i-a ţinut pe toţi cu inima în gât.

Evident, acrobatul avea coardă de siguranță, astfel că nu a fost nicio clipă în pericol.

Situată în nordul Depresiunii Trascăului (o depresiune de formă elipsoidală, alungită pe axa nord-sud, având o lungime de 11 km și o lățime maximă de 4 km), la o altitudine medie de 550 de metri, localitatea Rimetea este înconjurată de masive montane mai înalte cu 500 - 600 de metri și este străbătută de la nord la sud de râul Rimetea. Localitatea Rimetea se află la 24 km de Aiud, la 7 km de Buru, la 25 km de Cheile Turzii și la 28 km de Turda. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel