Activitățile zodiilor în weekend. Idei și recomandări pentru fiecare nativ

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Ce fac zodiile în weekend? Aflăm de la specialiștii în zodii - Astrosens.ro.

Observați, probabil, că în ultima vreme pe platforma Astrosens.ro, la articolele amuzante despre diverse trăsături ale zodiilor, a apărut un anunț de tipul: „Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia, ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”.

Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Ce li se potrivește nativilor Berbec pentru weekend? Celor mai mulți dintre ei, li se potrivesc de minune excursiile de o zi, în care să se miște, să facă multe activități. Unii dintre ei pot alege inclusiv să meargă cu bicicleta. În ceea ce privește locul, oriunde e natură sau munte, Berbecilor li se potrivește.

Cu cine călătoresc Berbecii? Depinde! Trebuie să vadă cu cine nu sunt certați, cu cine au relații bune. Berbecului oricum nu îi e teamă să plece nici singur, își face prieteni la fața locului.

Taur/Ascendent în Taur

Taurii se tot gândesc dacă să rămână acasă sau să meargă pe undeva în weekend. Unii dintre ei pot alege să stea acasă, unde e cel mai confortabil. Dacă aleg să plece, au deja totul stabilit, de la cazare, până la transport și o listă cu tot ce trebuie să vadă, să mănânce, să viziteze. Și o fugă până la mare îi încântă, mai ales dacă sunt însoțiți de partenerul de cuplu.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Adesea, Gemenii sunt spontani. Nu le place neapărat să își planifice ceva pentru weekend. De aceea, poți vedea nativi care se urcă în mașină și se hotărăsc ei pe drum unde să meargă. Curiozitatea îi îndeamnă să vadă locuri noi în fiecare sfârșit de săptămână.

Le place să călătorească alături de prieteni, mai ales în orașe pe care nu le-au mai văzut sau în sate interesante, în care să își încarce bateriile.

Vedeți continuarea pe Astrosens.ro - https://www.astrosens.ro/ce-fac-zodiile-in-weekend-sugestii-si-recomandari-pentru-fiecare-semn-din-zodiac_6331.html?fbclid=IwAR33w5UqHPk9dU7PBzKA9WdeveVK-ygbQntVaFIFY5n69nazZ9tfwoZNbWo#google_vignette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel