Actor italian aflat în autoizolare, blocat în casă alături de un mort de Covid-19

Un actor italian a stat blocat în casă cu trupul neînsuflețit al surorii sale, decedate din cauza noului coronavirus. 

Luca Franzese, un actor italian care a apărut în serialul cu mafioţi "Gomorra", a anunţat că se află în autoizolare după moartea surorii sale, bolnavă de Covid-19 şi a fost nevoit să-i ţină trupul neînsufleţit în casă peste 24 de ore, pentru că nu a primit niciun ajutor din partea autorităţilor, transmite news.sky.com, scrie Agerpres. 

Actor şi instructor de fitness, Luca Franzese, a precizat că sora sa Teresa a murit sâmbătă, la domiciliul lor din Napoli, şi că era diagnosticată cu Covid-19.

Filmări publicate pe internet 

Luca Franzese a făcut câteva clipuri pe care le-a postat pe Facebook, inclusiv unul în care trupul neînsufleţit al surorii sale este vizibil în fundal, şi a acuzat faptul că a fost abandonat de ţara sa.

"Sora mea a murit ieri, probabil din cauza virusului şi eu stau şi aştept răspunsuri de noaptea trecută. Suntem distruşi. Italia ne-a abandonat", susţine el într-unul dintre clipurile postate.

Depistați cu coronavirus 

Într-un alt video postat miercuri, Luca Franzese susţine şi că alţi trei membri ai familiei sale au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus.

"Coşmarul continuă", a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel