Actorul Danny Trejo din ''Machete'' a salvat un băiat dintr-o maşină răsturnată

Actorul hollywoodian Danny Trejo, cunoscut în special pentru interpretarea unor personaje dure din filme precum ''Machete'', a ajutat la salvarea unui băiat rămas blocat într-o maşină răsturnată în urma unui accident petrecut miercuri în Los Angeles, informează Reuters.

Trejo, în vârstă de 75 de ani, a relatat pentru postul de televiziune KABC-TV că se afla la volan, în drum spre un mecanic din cartierul Sylmar din Los Angeles, când a văzut un autovehicul intrând într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi izbindu-se de o altă maşină. În urma impactului, aceasta din urmă s-a răsturnat în intersecţie.

Băiatul, care era prins cu centura de siguranţă pe bancheta din spate, a rămas captiv în maşina răsturnată, împreună cu bunica sa, care se afla la volan.

Trejo şi o femeie aflată la faţa locului, identificată sub numele Monica Jackson, şi-au unit forţele pentru a scoate copilul din maşină până la sosirea echipajelor de intervenţie.

Jackson s-a târât în autovehiculul avariat pentru a desface centura de siguranţă a băiatului, iar Trejo l-a scos afară.

Actorul a declarat că a fost nevoie să-l calmeze pe copil înainte de a-l elibera. Era panicat şi i-am zis că trebuie să ne folosim superputerile, aşa că el a ţipat: 'Superputeri!' şi apoi am început să strigăm împreună: 'Superputeri!'", a povestit actorul.

Trejo a rămas alături de băiat după ce a fost eliberat până când bunica acestuia a fost scoasă din maşină de echipajele de intervenţie.

KABC-TV a relatat că nicio persoană implicată în accident nu a suferit răni grave, trei persoane, printre care bunica şi copilul, fiind transportate la spital pentru analize.

O purtătoare de cuvânt a departamentului local de pompieri a confirmat că două maşini s-au ciocnit în intersecţia respectivă, eveniment soldat cu răsturnarea unuia dintre autovehicule, iar trei persoane au fost transportate la spital.

Trejo a avut probleme cu legea în adolescenţă şi în tinereţe şi a stat o perioadă în detenţie înainte de a deveni actor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel