Actorul Șerban Pavlu, moment de sinceritate: Nu sfătuiesc pe nimeni să se apuce de meseria asta. Este ultimul lucru de care are nevoie planeta

Sursa foto: Facebook Șerban Pavlu (serialul "Clanul")
Sursa foto: Facebook Șerban Pavlu (serialul "Clanul")

Într-un moment de siceritate, actorul Șerban Pavlu a vorbit despre profesia de actor, mărturisind că nu ar sfătui pe nimeni să urmeze această cale.

"Legat de viitorul actoricesc al celor doi este foarte complicat. Eu nu sfătuiesc pe nimeni să se apuce de meseria asta decât dacă simte o nevoie atât de presantă încât chiar nu poate să trăiască fără. Este ultimul lucru de care are nevoie planeta. Lucrurile astea ar trebui făcute de oameni care sunt foarte convinși că e drumul lor și nu se pot simți împliniți fără asta. Mai degrabă, aș fi sceptic în ceea ce privește o carieră de maturitate.

Mă tem că aș fi mult mai exigent cu copiii mei decât cu niște oameni străini pe care ar trebui să-i sfătuiesc sau să-i învăț. Și, dacă mă uit spre viitor, mai degrabă aș spune că nu aș fi bucuros să urmeze o carieră în direcția asta, fiind, de altfel, un început de drum care poate să fie plin de decepții, de frustrări, de dezamăgiri, de senzația că sunt nedreptățiți și aș vrea să evit, pe cât posibil, ca ei să trăiască aceste sentimente. Cred că orice om are niște calități actoricești și, acum, ei fiind la vârsta copilăriei, jocul acesta de zi cu zi îi apropie de ceea ce ar trebui să trăiască și actorii profesioniști. Dar asta nu înseamnă, neapărat, că ești potrivit pentru o carieră în domeniu", a spus Șerban Pavlu pentru viva.ro.

"E un preț pe care trebuie să-l plătești când faci meseria asta"

"Nu vreau să mă plâng, dar meseria mea este una în care contextul este extrem de important, e foarte greu să faci actorie singur. Fie că filmez în televiziune, iată, serialul "Clanul", fie într-un film de lungmetraj sau că repet și joc la teatru, am deplasare cu un spectacol – asta se înscrie într-un program în care ceilalți depind de mine, cu mulți oameni care sunt coordonați pentru a fi într-un anumit loc la o anumită oră și, atunci, sunt mai puțin stăpân pe programul meu.

Cu atât mai mult acum, când sunt implicat în mai multe proiecte. E un program greu de schimbat după bunul plac. Și se întâmplă ca ai mei să plece la munte sau din țară pentru câteva zile, iar eu să nu pot fi prezent. În principiu, da, se poate spune că, uneori, sacrific timpul sau anumite momente cu ei și asta, nu de puține ori, m-a deranjat. E un preț pe care trebuie să-l plătești când faci meseria asta, dar nu e plăcut", a mai spus actorul.

Vezi și:  "Nu știu dacă a atras-o ceva sau a cedat pur și simplu". Cum și-a cunoscut Șerban Pavlu soția: "Dacă n-ar fi fost Oana, aș fi depășit și vârsta aceasta fără să fac copii" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel