Actorul Tamayo Perry din filmul Pirații din Caraibe a murit după ce a fost atacat de rechini / video+foto

Foto: Unsplah
Foto: Unsplah

Salvamar și instructor de surfing, Tamayo Perry, a murit duminică după-amiază în timp ce făcea surfing în largul insulei Oahu.

Tamayo Perry, în vârstă de 49 de ani, care a jucat și în Charlie's Angels: Full Throttle and Blue Crush, a fost atacat în apropiere de Goat Island, duminică după-amiază, au declarat serviciile de urgență din Honolulu, scrie Sky News.

Incidentul a fost raportat de un apelant care a spus că a văzut un bărbat care avea răni provocate cel mai probabil de rechini. Serviciile de urgență au sosit la fața locului pe plaja Malaekahana chiar înainte de ora locală 13.00.

Salvatorii l-au cărat pe Perry cu skijeturi. Din păcate, paramedicii nu au mai putut face nimic și au declarat moartea acestuia, a precizat Shayne Enright, de la Departamentul Serviciilor de Urgență din Honolulu.

Tamayo Perry, care a lucrat ca salvamar pe plaja nordică, și-a început cariera în departamentul de siguranță oceanică în iulie 2016. El a apărut în Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi (2011).

Șeful interimar pentru Siguranța Oceanică din Honolulu, Kurt Lager, a spus că Perry a fost „un salvamar iubit de toți”.

„Este bine cunoscut pe malul nordic. Era un surfer profesionist cunoscut în întreaga lume”, a spus Lager.

„Tamayo a fost un navigator legendar și foarte respectat”, a spus primarul din Honolulu, Rick Blangiardi, catalogând moartea lui Perry drept „o pierdere tragică”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel