Actorul Vin Diesel are capete de acuzare pe numele său. Și-ar fi agresat asistenta pentru a întreține relații intime cu el - Reuters

Sursă foto: Facebook/ Vin Diesel
Sursă foto: Facebook/ Vin Diesel

Mulți dintre fanii actorului nu au putut crede cum s-ar fi desfășurat întregul eveniment.  Fosta sa asistentă a fost concediată pentru că nu s-a supus „plăcerii” actorului.

O fostă asistentă a actorului Vin Diesel a intentat joi un proces împotriva acestuia, acuzându-l că a agresat-o sexual în 2010 și că a fost concediată de la locul de muncă cu doar câteva ore în urma incidentului.

În procesul depus la un tribunal din Los Angeles, fosta asistentă, Asta Jonasson, susține că Diesel a agresat-o într-o cameră de hotel din Atlanta în timp ce cei doi lucrau la filmul "Fast Five".

În documentul său, Jonasson afirmă că Diesel a atins-o împotriva voinței sale în zone intime și a sărutat-o după ce petrecuse o noapte de „distracție” alături de mai multe femei din grupul său, la hotel.


"Vin Diesel a ignorat declarațiile concrete ale doamnei Jonasson privind atingerile nepotrivite din zonele intime împotriva voinței sale," se menționează în proces.

La un moment dat, documentul susține că Diesel a obligat-o pe Jonasson să-l atingă în zonele intime, după care ea a strigat să înceteze. Astfel, el a împins-o pe perete și a continuat agresiunea sexuală, eliberând-o doar după ce terminase. Ulterior, a părăsit camera de hotel.

Câteva ore mai târziu, se afirmă în document, Jonasson a fost concediată de la locul său de muncă ca asistentă a lui Diesel.
Procesul afirmă că Jonasson a rămas în tăcere ani de zile "îngrozită să vorbească împotriva unuia dintre cei mai bine plătiți actori din lume, teama că va fi exclusă din industrie."

Jonasson este una dintre multele femei care au acuzat figuri importante din industria de divertisment de comportament sexual inadecvat, începând cu mișcarea #MeToo din 2017, în urma acuzațiilor împotriva producătorului de film Harvey Weinstein, care acum este în închisoare.

Harvey Weinstein a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală

Pentru aceste acte comise într-un hotel din Beverly Hills, fostul 'rege' al cinematografiei în vârstă de 70 de ani, producător de hituri premiate precum 'Pulp Fiction', are parte de până la 18 ani de închisoare.

El riscă astfel să îşi încheie zilele după gratii, pentru că ispăşeşte deja o pedeapsă de 23 de ani de închisoare după condamnarea sa la New York în 2020 pentru fapte similare şi împotriva căreia a făcut recurs. Chiar înainte de anunţarea sentinţei, Harvey Weinstein a anunţat că vrea să facă apel şi în cazul condamnării sale din Los Angeles.

În al doilea proces care i-a fost intentat lui Weinstein, a cărui cădere în 2017 a eliberat vocile multor femei şi a dat naştere mişcării #MeToo, patru femei au depus mărturie anonimă împotriva sa. Pe parcursul mai multor săptămâni de audieri istovitoare, uneori întrerupte de lacrimile reclamantelor, acestea l-au acuzat pe fostul titan de la Hollywood că le-a forţat să facă sex în hoteluri din Beverly Hills şi Los Angeles între 2004 şi 2013.

Acuzarea l-a înfăţişat pe Weinstein ca pe un căpcăun atotputernic, un 'prădător' a cărui stăpânire asupra Hollywoodului - filmele pe care le-a produs au strâns peste 330 de nominalizări la Oscar şi 81 de statuete - le-a împiedicat mult timp pe victime să vorbească de frica unor repercusiuni asupra carierei lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel