Actrița Meg Johnson a murit. A fost considerată o adevărată vedetă a telenovelelor 

Meg Johnson, o vedetă a telenovelelor britanice, a încetat din viață la vârsta de 86 de ani. 

Actrița a dus o luptă grea cu demența în ultimii ani, conform anunțului făcut de familia actriței, conform DPA.

Trecerea în neființă a "iubitei și minunatei" Meg, care a interpretat rolul lui Pearl Ladderbanks în serialul "Emmerdale" începând din 2003, a fost transmisă printr-un comunicat comun emis de familia sa, agenția de talente Jorg Betts Associates și echipa serialului drag al canalului ITV.

"Cu mare tristețe vă informăm că actrița Meg Johnson a trecut în liniște aseară, înconjurată de familie", se poate citi în declarație.

Primul rol de actriță rofesionistă al lui Johnson a avut loc în 1961, când avea 25 de ani, într-un serial de televiziune intitulat Family Solicitor. Rolurile ulterioare au inclus The Referees (1961) și Here's Harry (1961–1964). 

Johnson a apărut pentru prima dată în câteva episoade invitate ale telenovelei de televiziune ITV Coronation Street în 1976 în rolul Brenda Holden, înainte de a fi distribuită ca Eunice Gee în 1981, rol pe care l-ar juca cu apariții recurente până în 1999.

Înainte de a se alătura distribuției "Emmerdale", Johnson a jucat timp de mai mulți ani rolul lui Brigid McKenna în telenovela "Brookside" de pe Channel 4.

În anii '80, ea a interpretat personajul Eunice Gee în serialul "Coronation Street" de pe ITV, revenind pentru scurt timp în 1999.

De asemenea, Johnson a făcut parte din distribuția serialului "Victoria Wood: As Seen On TV", alături de regretata actriță Julie Walters și de Celia Imrie.

Meg Johnson a continuat să aibă roluri până în anul 2020. Aceasta a fost căsătorită cu actorul englez și prezentatorul de televiziune ITV Granada Charles Foster din 1981 până la moartea sa în februarie 2023. Actrița a mai trăit doar câteva luni după moarta soțului său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel