EXCLUSIV  Acuzații de viol la Școala de Vară AUR, urmate de demisii. George Simion spune că s-a făcut "un gest de onoare"

Sursa foto: Facebook George Simion
Sursa foto: Facebook George Simion

George Simion, liderul AUR, a făcut mai multe precizări privind presupusul viol care ar fi avut loc în timpul Școlii de Vară AUR, organizată în Staţiunea Neptun-Olimp.

"Nu ştim, până în acest moment... Nu vreau să acuz. Nu protejez pe nimnei. Cu siguranţă, nu erau membrii AUR acolo...", a spus George Simion, privind acuzațiile de viol.

Cât despre demisia conducerii AUR Ialomița, în această speță, liderul AUR a punctat: "Au făcut un gest de onoare. Aşa au zis ei... "Domnule, noi i-am delegat, i-am trimsi pe acei tineri la cursurile Școlii de Vară, noi suntem responsabili că trebuia să facem o verificare, să trimitem nişte tineri mai disciplinaţi, nu să îşi ia din prima băuturi". S-au dus la un supermarket şi şi-au luat tot felul de... Se întâmplă, dar nu ar trebui să se întâmple la un partid politic care vrea să guverneze. Colegii de la Ialomiţa au considerat că este responsabilitatea lor. Să vedem...

"Am dat totul către Poliţie"

Ancheta internă legată de ce s-a întâmplat s-a încheiat... Am dat totul către Poliţie. Organizatorii acelei Școli de Vară pentru tineret au dat la Poliţie tot ce au avut. Sigur, dorinţa unora de a ne asocia... Au început să spună: "A fost Simion acolo, ştia tot." Nu am fost acolo, nici parlamentarii AUR nu au fost implicaţi şi nici colegii noştri.

Supraveghetorii de la Școala de Vară au fost foarte repsonsabili. În momentul în care a venit Poliţia, i-au ajutat. Poliţiştii au filmat tot ce au găsit acolo. Au găsit-o pe acea domnişoară în stare de ebrietate şi, din momentul acela până au fost trimişi acasă, au stat permanent două supraveghetoare cu ea.

Aşteptăm rezultatele anchetei. Încurajez, dacă a existat aşa ceva - un viol -, să le dea pedeapsa maximă judecătorii. Orice caz de o asemenea gravitate trebuie sancţionat exemplar."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel