Adele se luptă cu o infecție gravă la urechea stângă. Vedeta a acuzat dureri „mai mari decât la naștere”

Sursă foto: Facebook Adele
Sursă foto: Facebook Adele

Adele spune că nu mai aude bine cu o ureche. Îi va afecta asta cariera muzicală?

Cântăreața Adele a început să aibă probleme de auz la urechea stângă după ce a suferit o infecție extrem de dureroasă, pe care o descrie ca fiind „mai greu de suportat decât nașterea”. Ultimele opt săptămâni au fost dificile pentru Adele, care se confruntă cu o scădere a capacității auditive din cauza acestei infecții.

„Este cel mai dureros lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, a declarat ea. Adele a dezvăluit că a contractat infecția în cele zece zile petrecute la Munchen. „Am o infecție la ureche, ceea ce este destul de înfricoșător. Nu am mai avut niciodată așa ceva. Este cea mai dureroasă experiență din viața mea. A fost mai rău decât nașterea. Este o bacterie rară provenită din apă, iar tratamentul este foarte complicat”, a adăugat artista.

„Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori” - este declarația șocantă pe care Adelle a făcut-o recent, după ce începuse să apară semne cum că nu mai aude bine, potrivit Daily Sabah.

Vedeta a explicat că, la început, i s-a prescris un tratament incorect, iar în acea perioadă a avut impresia că nu mai poate suporta durerile. „Am luat antibioticele greșite timp de câteva zile și au reușit să îmi dea unul care a început să funcționeze. Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori. Nu mai am dureri, ceea ce este minunat, dar sunt un pic surdă la urechea stângă”, a spus artista.

Vrea să adopte cât mai multe pisici

Artista, acum logodită cu agentul sportiv Rich Paul și o mare iubitoare de pisici, a dezvăluit că a amenajat o cameră specială în conacul ei pentru a putea salva mai multe pisici. „Am de gând să devin o mamă adoptivă de urgență pentru pisici, odată ce mă mut în noua mea casă. Am creat o cameră de care logodnicul meu nici măcar nu știe că există. Aș fi fericită să fac asta cu normă întreagă”, susține artista.

Adele are patru pisici. Cele patru feline se numesc Louis, Dexter, Helen și Aidan. Adele este o mare iubitoare de animale și a împărtășit adesea momente drăguțe cu pisicile ei pe rețelele sociale.

A izbucnit în lacrimi când a văzut-o pe Celine Dion la concertul ei

La cel mai recent concert pe care l-a susținut în Las Vegas, printre spectatori s-a aflat și celebra artistă Celine Dion. Când Adele a remarcat-o, a început să plângă și s-a îndreptat spre ea pentru a o îmbrățișa. Lacrimi au curs și din ochii lui Celine, care i-a sărutat mâna artistei, amintindu-și că, cu șase ani în urmă, Adele venise să o vadă la un concert care avusese loc pe aceeași scenă.

                                                         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel