Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu se pregătesc din nou de nuntă

RTEmagicC_pepe-raluca-maria-botez2
RTEmagicC_pepe-raluca-maria-botez2

Și-au unit destinele în anul 2009, în 2010 au divorțat, iar trei ani mai târziu se afla din nou la un pas de altar. Dragostea nebună dintre Adelina Pestritu și Liviu Vârciu a reizbucnit după ce au devenit colegi la Kanal D și s-au întâlnit, vrând-nevrând, pe culoarele televiziunii, scrie Ring.

 După o lungă perioadă de tatonări, "ciorba reîncalzită” a Adelinei cu Liviu a ajuns în punctul de a nu mai fi un secret. Astfel, cei doi realizatori de la Kanal D s-au afișat din nou ca un cuplu duminică seara, la petrecerea de după botezul fiicei lui Pepe. "S-au comportat ca doi iubiți toată seara, toată lumea și-a dat seama că între ei există sentimente puternice. Mai mult, au urcat pe scenă și și-au făcut dedicații muzicale unul altuia. Ca urmare, s-au trezit asaltați de mai mulți invitați dornici să le fie nași”, a declarat unul dintre participanții la eveniment.

 Patru ani despărțiți și mai multe relații pasagere le-au trebuit Adelinei și lui Liviu până să realizeze că, de fapt, sunt făcuți unul pentru celălalt. Nici vorbele urâte aruncate înaintea divorțului nu mai contează acum, chiar dacă în ultimii ani au făcut deliciul publicului. În timp ce Adelina susținea că a fost înșelată, Liviu o acuza pe brunetă că vrea să devină vedetă pe spatele lui. Între timp, Adelina și-a achiziționat o casă, iar Liviu a fost nevoit să renunțe la apartamentul pentru care n-a mai avut bani de rate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel