Adevărul ascuns despre Cola. Bilic: Am descoperit întâmplător. Mă consider un consumator înșelat și dezamăgit

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @sergiorojoes
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @sergiorojoes

Într-o postare pe pagina de Facebook, medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit că Pepsi-Cola și Coca-Cola nu mai conțin cafeină, ceea ce afectează drastic beneficiile acestor băuturi, și se declară dezamăgită de faptul că schimbarea nu a fost comunicată consumatorilor.

Mihaela Bilic a explicat că băutura are beneficii, cum ar fi îmbunătățirea digestiei, prevenirea constipației, combaterea grețurilor și oferirea de energie. De asemenea, a subliniat că aspartamul din varianta fără zahăr ajută la reducerea poftei de dulce și este un aliat în cura de slăbire. Totuși, medicul a menționat și efectele negative, cum ar fi deteriorarea dinților și problemele gastrice cauzate de aciditate.

Băuturile tip COLA nu mai conțin cafeină!!

Cine mă cunoaște știe că sunt o mare consumatoare de cola fără zahăr, încă din timpul facultății am băut-o în loc de apă. Și spre surpriza celor care nu știu, Cola are o mulțime de beneficii: ajută digestia și previne constipația, blochează diareea și deshidratarea, înlătură greața și răul de transport (mașină/avion), are efect energizant, reglează tensiune arterială pentru hipotensivi și tratează migrenele. Iar aspartamul din varianta fără zahăr taie pofta de dulce și scade apetitul, deci este un aliat în cura de slăbire.

Bineînțeles că sunt și efecte negative- acidul fosforic strică dinții iar aciditatea strică stomacul până la gastrită. Dar asta e, ca orice lucru din viață are și bune și rele!

Astăzi vă anunț cu tristețe și părere de rău că i-am spus ADIO, relația mea de iubire cu cola s-a terminat.", a scris Mihaela Bilic. 

„Eu mă consider un consumator înșelat și dezamăgit"

Mihaela Bilic a anunțat că băuturile Coca-Cola și Pepsi-Cola nu mai conțin cafeină și, implicit, nu mai oferă beneficiile pe care le-a menționat. Ea a descoperit întâmplător schimbarea rețetei și consideră nedrept faptul că acest lucru nu a fost comunicat consumatorilor. Medicul a subliniat că schimbarea afectează dramatic efectul produsului și că nu știe dacă această modificare este doar în Europa sau la nivel global. 

„Breaking news: Coca-cola și Pepsi-cola nu mai conțin cafeină și nu mai au beneficiile pe care le-am pomenit mai sus…sunt doar o apă neagră cu arome! Am descoperit acest lucru întâmplător și nu știu să vă spun de când au schimbat rețeta

Consider că este nedrept să nu informezi consumatorii despre această decizie, care schimbă radical efectul produsului. Nu știu dacă asta s-a întâmplat doar în Europa sau la nivel mondial. Și sper să nu spună că au făcut-o pentru binele nostru, este jenant! Aroma de cafeină e cu siguranță mai ieftină decât cafeaua, mulți beau, puțini cunosc/ știu/înțeleg….

Eu mă consider un consumator înșelat și dezamăgit. Nimic din ceea ce mâncăm și bem nu mai e ca înainte, deși numele a rămas același, ingredientele s-au schimbat. Coca-Cola fost inventată în 1886 de un farmacist din Atlanta, brevetată ca medicament și folosită pe front în tratamentul dizenteriei. Fără coca și fără cafeină nu mai e nimic interesant în produsele tip Cola…poate doar sticla reciclabilă.",  a scris Mihaela Bilic pe pagina de Facebook. 

1. -imagine fara descriere- (bilic-fb_97240800.jpg)

Sursă foto: Mihaela Bilic Facebook 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel