Carmen Brumă a vorbit despre controversa legată de salata de boeuf, părerile fiind împărțite atunci când vine vorba despre cât de sănătoasă este. Iată când devine mai puțin "prietenoasă" cu sănătatea noastră.
"Depinde foarte mult cum o prepari (n.r. salata de boeuf). Depinde foarte mult de cantitatea de maioneză pe care o pui în ea. Acesta este ingredientul care transformă o salată de boeuf sănătoasă într-una nesănătoasă", a spus Carmen Brumă pentru DCNews.
Cât despre asocierea dintre cartofi şi carne, aceasta a punctat clar: "Este o teorie care s-a dovedit a fi, în timp, nereală. Nu aceasta este problema, ci cantitatea de maioneză sau felul în care este preparată pentru că e o diferenţă între cea din comerţ şi cea pe care o faci tu în casă".
Totuşi, chiar şi cu maioneza "incriminată", nu este nicio tragedie să te bucuri de gustul delicioas al salatei de boeuf dacă ţii cont că "doza face otravă!", după cum spune Carmen Bruma, citându-l pe Paracelsus.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu