Adolescentă de 15 ani, căutată de poliție. Ar fi plecat de la domiciliul din Vaslui

Adolescenta nu a mai putut fi contactată de familie după momentul plecării de la domiciliu.

O adolescentă de 15 ani este căutară de polițiști după ce a plecat, miercuri, de la domiciliul unei rude din municipiul Vaslui li nu a mai revenit, nici nu a putut fi contactată de membrii familiei, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui solicită sprijinul comunității în găsirea unei minore care a plecat voluntar de la o adresă din municipiul Vaslui, nu a mai revenit sau contactat membrii familiei sale.

Bejan Alexandra ștefania are 15 ani, este din comuna Boțești, județul Vaslui, și a plecat astăzi, 11 septembrie 2024, în jurul orei 11,00, de la domiciliul unei rude din municipiul Vaslui, strada Feroviari”, menționează sursa citată, scrie Agerpres.

Semnalmentele minorei

Potrivit IPJ, semnalmentele minorei sunt înălțime de 1,65 metri, greutate de aproximativ 100 de kilograme, păr lung creț blond. Minora are pe brațul stâng un tatuaj cu simbolul infinitului.

La momentul dispariției, fata era îmbrăcată cu un trening negru. În activitățile de căutare, polițiștii beneficiază de sprijinul jandarmilor și al polițiștilor locali.

”Rugăm pe oricine a văzut-o pe Alexandra-ștefania sau are informații despre ea, să apeleze 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție! Orice detaliu poate fi de ajutor în găsirea persoanei dispărute”, se mai menționează în informarea IPJ Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel