Adolescentă de 15 ani, olimpică, găsită moartă. Ar fi încercat o provocare pe TikTok

Sursa Foto: Captura foto Antena 1
Sursa Foto: Captura foto Antena 1

O tânără de 15 ani a fost găsită decedată în locuința sa din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, de două prietene şi de tatăl uneia dintre ele. Se pare că aceasta a participat la o provocare pe TikTok.

Ștefania ar fi ajuns acasă la orele prânzului, imediat după ce ar fi ieșit de la școală. Aceasta a profitat de faptul că era singură acasă, pentru a-și duce planul până la capăt. Ștefania a fost găsită de prietenele ei și de tatăl uneia dintre ele cu gâtul prins sub piciorul unui pat, pe care l-a ridicat și apoi l-a lăsat să cadă cu putere. În gură avea un ciorap îndesat, menit să-i oprească respirația până la momentul morții potrivit Călărași Press. Conform informațiilor, criminaliștii au descoperit la locul faptei și un bilet de adio.

Adolescenta era, de asemenea, olimpică și nepoata fraților Iulian și Ion Iacomi

Fetele au apelat imediat la 112, iar la fața locului a intervenit rapid un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din zona Lehliu Gară. A fost solicitat ajutor suplimentar, iar o echipă din Călărași, inclusiv un medic, a venit pentru a continua manevrele de resuscitare. Cu toate că s-au depus eforturi considerabile, nu s-a mai putut face nimic. După mai bine de o oră de încercări, medicii au declarat decesul.

Adolescenta era, de asemenea, olimpică și nepoata fraților Iulian și Ion Iacomi, primul primar al orașului Lehliu-Gară, iar cel de-al doilea primar al comunei Dor Mărunt. Ea ar fi fost victima bullying-ului și ar fi discutat despre sinucidere cu prietenii săi. Totodată, se consideră că tânăra ar fi acceptat să participe la o provocare de pe TikTok.

Poliția continuă investigațiile pentru a determina exact ce s-a întâmplat și dacă fata a recurs la acest gest din cauza unei provocări emise în online, conform Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel