Adolescenta de 16 ani care a aruncat o pisică de la etaj și a filmat totul, amendată de polițiști

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Adolescenta de 16 ani, care a aruncat o pisică de la etaj și a filmat totul senină, a fost amendată de polițiști.

Minora în vârstă de 16 ani din municipiul Bacău, care a aruncat o pisică de la balconul locuinţei, a fost amendată de poliţişti cu 1.500 lei, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru, transmite Agerpres. Poliţiştii s-au autosesizat după ce întreaga scenă a fost filmată şi postată pe reţelele de socializare.

VEZI ȘI: Gest șocant al unei adolescente: a aruncat o pisică de la etaj și a filmat totul senină, în timp ce spunea că e experiment social - VIDEO

"Poliţiştii au emis un ordin de plasare a animalului în adăpost, pisica fiind plasată în adăpostul unei fundaţii din municipiul Bacău pentru o perioadă de 45 de zile. Totodată, minora a fost sancţionată contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 1.500 lei, conform Legii 205 din 2004.", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Potrivit acesteia, atunci când un poliţist constată că un animal se află într-o situaţie de pericol emite de îndată ordin de plasare a animalului în adăpost pentru o perioadă de 45 de zile. Ordinul se pune în executare de îndată de către personalul care asigură prestarea serviciilor publice de adăpostire a animalelor, în prezenţa poliţistului care l-a emis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel