Adrian Elicopter de Luptă ne arată că Academia de Poliție e o instituție cum toate ar trebui să fie. Ne demonstrase și Godină, dar mai apar dovezi

Adrian
Adrian

Academia de Poliție este o instituție de învățământ cum toate ar trebui să fie.

La Academia de Poliție nu intră oricine. De exemplu, Marian Godină n-a intrat nici măcar a cincea oară. A picat examenul de cinci ori. De asemenea, nici oamenii care sunt admiși la Academia de Poliție, dacă nu respectă regulile, nu termină facultatea.

S-a întâmplat în cazul lui Adrian Elicopter de Luptă care, în sfârșit, a fost exmatriculat de la Academia de Poliție. A durat ceva, dar iată că s-a întâmplat. Acum studentul care spunea că dă pumni pentru a se răcori, poate începe cu anunțuri de genul: „Aveți reduceri 20% la chiloți cu codul ADRIAN”.

Prin luna mai 2024, mă întrebam de ce Academia de Poliție n-are nicio reacție privind acest student. Nu era nimic în presă despre acest subiect, așa că m-am adresat instituției care de făcut făcea, dar nu se știa în media.

Reluăm ce scriam în urmă cu două luni:

După scandalurile în care a fost implicat Dumitru Adrian Vasile, cunoscut drept „Elicopter de Luptă”, student la Academia de Poliție, ne-am întrebat ce face instituția în acest sens, mai ales că românii plătesc salariile polițiștilor. Și parcă este ciudat să știm că plătim salariile unor foști studenți bătăuși, viitori „milițieni”... Dacă acest student spune că a împărțit pumni pentru a se răcori, ce va face când va fi polițist și va prinde o bunică vânzând pătrunjel? Cum se va răcori atunci? 

După „bătăia” în care a fost implicat Adrian Elicopter de Luptă, Selly a vrut să îl scoată pe acesta din promovarea filmului BuzzHouse și a altor proiecte conexe. Este lipsit de orice conduită profesională faptul că un student la Academia de Poliție se ia la bătaie cu alte persoane, apoi se mai și mândrește cu fapta pe internet. 

Pentru a vă aminti, pe scurt, subiectul, vă spunem doar că Dumitru Adrian Vasile, cunoscut drept „Elicopter de Luptă”, student la Academia de Poliție, spunea: „Am împărțit niște pumni cât să mă răcoresc, pac pac. După aceea, am început să râd, că îi luam la mișto practic. Am vrut să plec și ce a făcut unul dintre ei? Mi-a dat cu paharul în cap aici, pac.

El ce a zis... că e ca în desene, îmi dă cu paharul în cap și eu ce fac, alunec pe o banană, fac așa de două ori din picioare, alunec, cad și îmi iese așa un cucui în cap de îmi rămâne pălărioară ca în Tom & Jerry?! Nu a fost așa, eu când am simțit paharul, m-am întors, s-au înspăimântat (...) I-am băgat în baie, am vrut să mă încui cu ei în baie recunosc, să iau cheia și să o mănânc. Nu s-a putut deoarece s-au încuiat ei singuri în baie și scandalul s-a terminat. (...)

După chestia asta eu am fost interzis a mă mai duce la filme prin țară, pentru că i-am bătut eu pe ăia. Dacă mă băteau ei pe mine nu era nicio problemă, era haz de necaz cum ar veni”, a zis Dumitru Adrian Vasile, cunoscut drept „Elicopter de Luptă”, într-un live pe Tik Tok.

În acest context, am întrebat Academia de Poliție cum comentează subiectul.


„Sunt Anca Murgoci, redactor-șef DC News. În contextul în care Dumitru Adrian Vasile, cunoscut în mediul online drept „Adrian Elicopter de Luptă”, spune că „s-a bătut” recent, dorim să știm ce punct de vedere are Academia de Poliție. 


Întrebăm în contextul în care Dumitru Adrian Vasile va ieși cu slujbă din Academia de Poliție și va fi plătit din bani publici. Românii practic vor plăti viitori polițiști, studenți bătăuși, din banii lor? Nu există un cod de conduită privind aceste comportamente?”.

Răspunsul Academiei de Poliție a fost că Dumitru Adrian Vasile a fost sancționat cu „preaviz de exmatriculare” prin decizia Consiliului Facultății de Poliție în data de 29 aprilie 2024. La aceeași dată a fost constituită o nouă comisie de cercetare disciplinară pentru cercetarea „altor fapte ce ar putea constitui abateri disciplinare”.

----

Asta scriam în luna mai. Suntem în august, iar Academia de Poliție l-a exmatriculat. Mi se pare demn de aplaudat. Nu știu ce ne făceam dacă ne uitam puțin chiorâș la domnul polițai. Sau dacă avea impresia că ne uităm choirâș. Ne dădea un pumn pentru a se răcori?

Bineînțeles... acum Adrian Elicopter amenință cu dezvluiri despre Academia de Poliție. Succes la condurile de reduceri!

VEZI ȘI: Adrian Elicopter de Luptă, viermii și Academia de Poliție - controversă cu „oamenii legii”. După o tăcere suspectă timp de patru ani, vine o revelație

Acest text reprezintă o opinie.

VEZI ȘI: Adrian Elicopter de Luptă, scandal cu Anca Murgoci (DC News) privind Academia de Poliție. Replică din partea studentului, viitor „om al legii”:

https://www.dcnews.ro/adrian-elicopter-de-lupta-scandal-cu-anca-murgoci-dc-news-privind-academia-de-politie-replica-din-partea-studentului-viitor-om-al-legii_938688.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel