Adrian Minune, dat jos de pe scenă la un eveniment în Vaslui: "Ai greșit scena, băiatu' meu. Cine ești?”

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Facebook Adrina Minune
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Facebook Adrina Minune

Celebrul cântăreț de manele Adrian Minune a fost protagonistul unui incident neplăcut vineri seară, în timpul unui spectacol susținut în Vaslui. 

Artistul a fost dat jos de pe scenă de către organizatorul evenimentului, Florin Pârgaru, pe fondul nemulțumirilor legate de calitatea prestației artistice și de nerespectarea unei reguli impuse anterior: interzicerea dedicațiilor în timpul spectacolului, potrivit Vremea Nouă.

Incidentul s-a petrecut în fața unui public numeros, iar momentul a luat o turnură tensionată când patronul, nemulțumit de „lălăiala” și excesul de muzică orchestrală din programul lui Adrian Minune, a intervenit personal pentru a opri fluxul de dedicații care risca să monopolizeze evenimentul.

Potrivit lui Florin Pârgaru, situația a degenerat când artistul, aparent neștiind cine este cel care îi adresează reproșurile, i-a răspuns cu „nu te supăra, ai greșit scena, băiatu' meu. Cine ești?”. Ulterior, când a realizat că interlocutorul său era chiar patronul complexului, Adrian Minune le-a spus celor prezenți că nu va mai accepta dedicații.

„Da, eu l-am coborât de pe scenă”, a confirmat Florin Pârgaru într-un interviu telefonic pentru sursa citată. „Situația a fost puțin penibilă, deoarece ne așteptam la un alt tip de spectacol din partea unui artist de calibrul lui Adrian Minune. Am stabilit de la început că nu va accepta bani și dedicații pentru a evita ca anumite persoane să acapareze evenimentul. Ne-am dorit ca spectacolul să fie pentru toată lumea”, a explicat acesta.

Patronul a descris momentul artistic ca fiind unul confuz, cu prea multă muzică orchestrală și fără coerență, ceea ce l-a determinat să ia decizia drastică de a-l întrerupe. „Eram șocat, nu mai știam ce să fac, mă uitam la oameni și nu înțelegeam dacă mai cântă sau nu. La un moment dat, m-am dus și i-am zis că, dacă nu se conformează și nu cântă un program frumos, voi fi nevoit să-l dau jos de pe scenă și să las DJ-ul să preia atribuțiile”, a povestit Pârgaru.

Tensiunile au escaladat când unii dintre invitați, printre care și Alis Centimir și Ionuț Moșailov, au reacționat vehement la decizia organizatorilor. Într-o postare pe TikTok, Moșailov a criticat dur modul în care a fost gestionată situația, amenințând organizatorii cu bătaia: „Nu fă talente pe banii oamenilor. Dacă vrei să faci ceva, cheamă-l singurel, dă-l afară când vrei. Lumea ți-a plătit”.

În urma incidentului, Adrian Minune a părăsit scena și a plecat de la eveniment, stârnind confuzie și nemulțumire în rândul participanților. În replică, patronul complexului a anunțat că a contactat deja un avocat și intenționează să acționeze în justiție pentru amenințările primite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel