Adrian Mititelu: Nimeni nu a semnat decizia de excludere a Craiovei

mititelu_35872400
mititelu_35872400

Universitatea Craiova a fost dezafiliată de FRF pentru încălcarea statutului. Hotărârea a fost luată pe 20 iulie, de Comitetul Executiv al federaţiei, însă decizia nu a fost semnată de niciunul dintre cei care au luat-o. Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, susţine că, în acest caz, hotărârea este nulă şi nu ar fi trebuit să fie pusă în aplicare.

Procurorii DNA au făcut, joi, o percheziţie la Centrul Naţional Mogoşoaia pentru a lua "diferite acte necesare la dosarul la care lucrează", după cum a explicat chiar FRF, într-un comunicat. Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, spune însă că descinderea are legătură cu cazul dezafilierii abuzive a clubului său şi crede că acesta este începutul sfârşitului pentru cei responsabili.

"Cred că vizita procurorilor la Mogoşoaia este legată de patrimoniul Federaţiei şi de bunurile pe care le au în proprietate. Există un prejudiciu foarte mare şi e posibil ca procurorii să instituie sechestru asigurator pe bunurile învinuiţilor, cum am cerut noi. Sechestrul se pune pe bunurile persoanelor fizice care compun Comitetul Executiv şi pe cele ale Federaţiei Române de Fotbal. Noi aşa bănuim, asta este părerea avocatului. Sechestrul se pune pentru a acoperi parţial prejudiciul cauzat, care este enorm. Toţi răspund în solidar", spune Mititelu.

Oficialul Universităţii a explicat că a rămas "perplex" la ultima înfăţişare din cadrul procesului cu FRF, când a aflat că procesul verbal al şedinţei Comitetului Executiv din 20 iulie nu este semnat de toţi cei care au participat - lipsind semnăturile lui Dumitru Dragomir, Sorin Ţerbea, arestat în prezent alături de Vasile Avram, şi Cornel Sfaizer - şi că, pe deasupra, decizia privind excluderea Craiovei nu a mai fost ulterior semnată de niciunul dintre cei care au luat-o.

"Mitică Dragomir i-a păcălit iar. Astăzi (joi, n.r.) am avut şi termen de fond la procesul nostru cu federaţia vizavi de decizia de excludere şi am rămas perplecşi toţi. E o lovitură de teatru. Nu au semnat nici acum decizia de excludere şi practic e nulitate absolută. Procesul verbal al Adunării Generale e semnat. Dar şi ăla e semnat doar de 9 persoane, nu de 12. Dar nu e semnată decizia. Deci practic noi am fost condamnaţi fără să semneze judecătorul sentinţa.

Toţi cei care au fost prezenţi şi au hoărât în Comitetul Executiv trebuiau să semneze şi decizia de excludere. Dar probabil i-a luat pe nepregătite cu arestările lui Ţerbea şi Avram, Mitică nu a semnat nici procesul verbal, a fost băiat deştept, i-a dus cu vorba, Ţerbea nu a semnat nici procesul verbal şi acum l-au lăsat pe Naşu' în curul gol. Pentru că punerea în aplicare a unei sentinţe fără să fie semnată de către membri este nulă şi practic responsabilitatea îi revine numai lui Sandu Mircea. Eu pe Mitică Dragomir l-am auzit spunând că nu are nicio grijă, dar nu ştiam de ce", a explicat Mititelu, la GSP TV.

Sursa Realitatea.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel