Adrian Năstase, despre relaţia sa cu Casa Regală: Nu sunt monarhist, dar respect o parte importantă din istoria României - VIDEO

adrian-nastase-despre-familia-regala
adrian-nastase-despre-familia-regala

Fostul premier Adrian Năstase a vorbit, joi, la clubul bloggerilor liberali, despre relaţia sa cu Casa Regală a României, despre ajutorul dat de Regele Mihai în integrarea României în NATO şi despre adevăratul turneu al principelui Radu, pentru a face lobby pentru integrarea României în UE. „Nu sunt monarhist, dar asta nu înseamnă că nu respect o parte importantă din istoria recentă a României“, le-a spus Adrian Năstase bloggerilor liberali.

„Eu am considerat un gest extraordinar din partea Regelui atunci cînd s-a alăturat eforturilor comune, guvernului PSD, un guvern de stânga, în încercarea de intrare în NATO. Şi a mers în toate capitalele ţărilor unde există monarhii constituţionale, făcând lobby pentru acest obiectiv de interesd major. Pe de altă parte, principele Radu a avut un statut de reprezentant special al Guvernului pentru intrarea în NATO şi afaceri europene, intrarea în Uniunea Europeană, şi la fel a mers în toate ţările UE: A fost în conferinţe, s-a întâlnit cu diverse personalităţi şi nu pot să uit lucrul ăsta“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel