Adrian Năstase: Lăzăroiu pare trimis de Băsescu drept comisar pentru supravegherea lui Boc

Adrian-Nastase
Adrian-Nastase

Adrian Năstase, a declarat sâmbătă că, deşi Sebastian Lăzăroiu este o persoană inteligentă nu este potrivită pentru "jobul" de la ministerul Muncii şi că pare mai degrabă trimis de Traian Băsescu drept "comisar" pentru supravegherea lui Emil Boc.

"Mie mi se pare un gest de iresponsabilitate la nivelul celor care au convenit această numire. Dl. Lăzăroiu este o persoană inteligentă după părerea mea, dar nu cred că este o persoană potrivită pentru acest job şi nici nu cred că Guvernul actual şi noi toţi până la urmă avem timp pentru ca dl. Lăzăroiu să înveţe funcţia de ministru pentru problemele muncii, mai ales că multe din problemele actuale sunt legate de asumarea responsabilităţii Guvernului pe câteva legi controversate. Eu personal cred că ar fi trebuit căutat un profesionist, fie implicat politic, fie membru al partidului, sau cineva din minister care să poată să preia imediat aceste dosare. Eu aşa aş fi făcut", a spus Năstase, la Antena 3, înainte de lansarea programului USL pentru educaţie, un eveniment desfăşurat la Palatul Parlamentului.

"Pare mai curând că este trimis de către Traian Băsescu în calitate de comisar pentru supravegherea lui Emil Boc, care nu vrea să-şi dea demisia", a mai spus liderul PSD.

Năstase mai crede că lipsa de experienţă a lui Lăzăroiu l-ar putea determina să ia unele decizii greşite. "Dl. Lăzăroiu poate fi un consilier foarte bun, dar e o mare diferenţă între cel care dă sfaturi şi cel care ia decizii şi nu va avea alături de dânsul în permanenţă un director care să îi spună iată aici ar trebui făcut aşa, iată aici asta ar fi soluţia. Atunci apare o problemă, mai ales în întâlnirile cu sindicatele, cu patronatele, când trebuie să dai un răspuns rapid şi rişti să faci anumite greşeli, poate după aceea vor fi rostogolite, se crează nemulţumire socială, eu personal cred că ar fi fost necesară o altă decizie", a conchis fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel