Adrian Sârbu continuă să vândă acțiuni CME

adrian_sarbu_41225400
adrian_sarbu_41225400

Adrian Sârbu, preşedinte şi CEO al Central European Media Enterprises (CME) și patron al Mediafax grup continuă să vândă acțiuni ale CME. Ultima tranzacție a avut loc pe 16 decembrie 2011, când Sârbu a obținut 279. 506 de dolari pe un pachet de acțiuni de la CME.

Adrian Sârbu, continuă să vândă acţiuni ale companiei pe care o conduce. Sârbu a încasat aproape 11 milioane dolari în 2010 şi 2011 din vânzarea de acţiuni ale companiei Central European Media Enterprises (CME). Ultima tranzacţie a avut loc în prejma Crăciunului, pe 16 august 2011, când Sârbu a vândut acţiuni CME în valoare de 279. 506 de dolari.

Tranzacțiile repetate pe care le face Adrian Sârbu cu acțiunile de la CME a dus la scăderea încrederii investitorilor în această companie, fapt ce a dus la scăderea valorii acțiunilor. Chiar și valoarea pachetului pe care Sârbu îl deține la CME a scăzut cu circa 35 de milioane de dolari în ultima perioadă. Demersul poate continua și va duce la transmiterea unui impuls psihologic negativ, potrivit unui raport KB, parte a grupului Societe Generale.

Începând cu 2009, Adrian Sârbu a vândut americanilor, în mai multe trepte, pachetul integral de acţiuni la Media Pro, pentru o valoare totală de 110 milioane de dolari. În România, CME controlează televiziunile Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Sport.ro, MTV România şi Pro TV International.

De asemenea, nu mai este un secret pentru nimeni că Adrian Sâbu are probleme financiare cu trustul media pe care îl deține în țară, iar fiecare tranzacție cu acțiuni CME este făcută pentru a acoperi din datoriile acumulate.

Citește și:

Vezi cât a câștigat Adrian Sârbu, președintele CME în ultimii ani

Din lipsă de lichidităţi, Adrian Sârbu a mai vândut un pachet de acţiuni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel