Cine va câștiga alegerile prezidențiale din SUA. Adrian Zuckerman, pronostic după dezbaterea Biden-Trump: "O să fie un președinte foarte bun"

foto: Agerpres via Reuters
foto: Agerpres via Reuters

Excelența Sa, Adrian Zuckerman, fostul Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, a comentat dezbaterea prezidențială dintre Joe Biden și Donald Trump.

Americanii au avut parte de o noapte istorică, fiind marcată de confruntarea candidaților pentru cel mai puternic post din lume, funcția de președinte al SUA. Toată planeta, în special lumea occidentală și adversarii politici ai Americii au urmărit dezbaterea dintre Joe Biden și Donald Trump.

Conform unui sondaj CNN, aproximativ 67% dintre alegătorii care au urmărit dezbaterea prezidențială susțin că Trump a avut o performanță mai bună față de cea precedentă. Mai mult decât atât, undeva la 57% susțin că nu au încredere în capacitatea lui Biden de a conduce țara.

Excelența Sa Adrian Zuckerman, fostul Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, a comentat acest subiect și a explicat, într-o intervenție la Antena 3 CNN, cine o să fie viitorul președinte american, după ce i-au fost prezentate mai multe titluri din presa internațională.

"Eu nu cred că Joe Biden o să fie retras"

"Eu nu cred că Joe Biden o să fie retras. Sunt multe nume care au fost folosite de democrați ca o alternativă pentru președintele Biden. Eu cred că e prea târziu și prea complicat. Nu cred că președintele Biden se retrage. Dacă se retrage din aceste alegeri, atunci o să fie mult mai greu pentru oricine dintre democrații care ar vrea să candideze la alegeri. Astfel, eu nu cred că este o chestiune realistică. Nu contează ce spun oamenii din ziar ca să aibă public. Nu cred că o să se întâmple așa ceva. Nu cred că este o atmosferă de panică în Partidul Democrat. Oamenii care scriu despre asta nu cred că îl apreciază pe președintele Biden. Totuși, Biden nu a vorbit bine, nu a avut o prezență clară și cred că poporul american a văzut ce au spus președintele Trump și alții, acum mult timp. Au văzut cu ochii lor în ce moment se află președintele Biden", a spus Adrian Zuckerman.

 "O să fie un președinte foarte bun"

"Cea mai importantă concluzie a serii, în opinia mea, este că fostul președinte Trump o să devină viitorul președinte Trump. O să fie numărul 47. O să fie un președinte foarte bun. Are idei foarte bune pentru America. A arătat foarte clar poporului american, ieri seară, toate greșelile făcute de administrația Biden, care au distrus nu numai afacerile interne și economia Americii, dar și afacerile externe. A punctat războaiele din Ucraina, Israel, Africa, în America de Sud. Eu cred că președintele Trump a demonstrat asta foarte bine aseară. Eu cred că el o să fie viitorul președinte al Americii", a declarat Adrian Zuckerman, fostul Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel