EXCLUSIV  Adrian Zuckerman, la DC News: Momentul așteptat de toată planeta: Trump vs. Kamala și ridicarea vizelor pentru România

Foto: DC News TV
Foto: DC News TV

E.S. Adrian Zuckerman abordează cele mai importante teme internaționale la DC News TV, într-un interviu eveniment ce va fi difuzat de platformele noastre.

Excelența Sa Adrian Zuckerman, ambasador SUA în România între 2019 și 2021, este invitat luni, 9 septembrie 2024, la DC News TV. Interviul va fi difuzat live de la ora 14:00 și va fi axat pe contextul internațional actual, dar și pe războiul rus împotriva Ucrainei.

Youtube video image

Va fi abordat și cel mai important subiect al săptămânii în SUA: Dezbaterea Kamala Harris vs. Donald Trump din noaptea de marți spre miercuri, dezbatere care va fi acoperită în regim live și de DC News.

Pe lângă cele două mari conflicte, cel rus împotriva Ucrainei și cel din orient provocat de atacul de tip Holocaust comis de gruparea teoristă Hamas asupra Israelului, Excelența Sa va mai aborda și alte teme precum:

- Campania din România. Cine va fi următorul președinte al țării 

- Prioritățile viitorului președinte american

- Prioritățile viitorului președinte din România 

- Programul Visa Waiver. Ce șanse reale are România 

Avocat renumit în New York, ambasadorul Adrian Zuckerman s-a născut în România şi a imigrat în Statele Unite ale Americii la vârsta de nouă ani, împreună cu părinţii săi, Emil şi Aura. Diplomatul vorbeşte fluent limba română, fiind un bun cunoscător al realităţii din țara noastră.

Zuckerman a fost nominalizat pentru acest post de ambasador al SUA în România de preşedintele Donald Trump. În 2021, ambasadorul Adrian Zuckerman a primit Ordinul „Steaua României”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel