Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul de schimbare a custodiei: "Am mult de muncit să îi vindec traumele. A refuzat să se mai întoarcă la el"

Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuteanu Official
Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuteanu Official

Adriana Bahmuțeanu este în culmea fericirii, după ce a câștigat procesul de schimbare a regimului de custodie.

"În ciuda tuturor problemelor, sunt fericită că adevărul a ieșit la iveală și că pot să îmi cresc băieții în liniște și să le arăt un model frumos de familie. Mă bucur că am câștigat procesul, de fapt mi-am câștigat copilul înapoi și mă bucur că s-a făcut dreptate și că băiatul meu poate avea o viață mai bună de aici încolo", a spus Adriana Bahmuțeanu pentru viva.ro.

"Fiul meu cel mic a refuzat să se mai întoarcă la el"


"De Prigoană pot spune sincer că m-am rupt foarte greu, avea o putere de convingere și un magnetism extrem de mare și mi-a fost foarte greu să pun punct, dar și când am pus, nu m-am mai întors. Mi-aș fi dorit să ne înțelegem civilizat după ce ne-am separat, dar nu a fost posibil, el nici acum nu cred că a trecut peste și din motivul asta refuză și să vorbească cu mine, și să comunicăm.

Are un stil de parenting autoritar și ăsta e unul dintre motivele pentru care ne-am despărțit, fiindcă eu nu eram de acord cu metodele lui de educație. Iar acum, fiul meu cel mic a prins curaj și a refuzat să se mai întoarcă la el, tocmai din acest motiv: că este autoritar, agresiv, că nu se simte bine în prezența lui.

Mă bucur că s-a făcut dreptate și că pot să îmi cresc copilul liniștită, deși am mult de muncit să îi vindec traumele. Cât îl privește pe cel mare, v-am mai spus, el dorește să plece în SUA și o să vedem cum facem. Deocamdată, încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună, fiindcă și el simte o nevoie acută de afecțiune", a mai spus vedeta.

Vezi și:  Adriana Bahmuțeanu, "resetată" de actualul soț, după divorțul de Prigoană: "M-am pregătit pentru asta, am făcut terapie"

"A fost o relație de tip fachirul și cobra"

"A fost dragostea de la vremea respectivă. Nu pot spune că a fost marea mea dragoste. A fost o relație de tip fachirul și cobra. Eu eram cobra și el era fachirul. A fost o relație elastică. Ne iubeam cu patimă și, când ne certam, o făceam cu patimă. Ne despărțeam cu patimă. Nu puteam să ies din cercul ăsta vicios. Mi-a fost greu să rup această relație și am rupt-o târziu, după ce mi-am dat seama că îmi expun copiii unui stres inimaginabil.

Copiii mei au fost motivul pentru care am decis să pun punct căsniciei cu Silviu Prigoană. El nu a dorit asta. Eu puteam să stau bine-mersi și acum, să fiu o doamnă, să stau în cea mai frumoasă casă din București, dar nu m-aș fi simțit bine și cred că aș fi ajuns la Spitalul 9", spunea Adriana Bahmuțeanu, în urmă cu ceva timp, despre relația pe care a avut-o cu soțul ei, pentru sursa citată.

Vezi și: "Uite o ciocolată și spune că te-a bătut tac-tu". Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu l-a acuzat că ar fi fost violent cu copiii: "Ce a făcut ea e alienare" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel