Adriean Videanu: PDL şi-a riscat popularitatea

videanu
videanu

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a susţinut sâmbătă, la Consiliul Naţional de Coordonare al partidului, că, deşi democrat-liberalii au pierdut din popularitate, au reuşit să redreseze situaţia economică a României.

„Domnule premier, împreună cu guvernele pe care le-aţi condus, aţi reuşit să salvaţi România de la un derapaj major. (...) PDL a reuşit să stabilizeze situaţia din România. Pentru că, plastic vorbind, fosta guvernare a îmbarcat poporul român într-o aeronavă, încercând să-l ducă către prosperitate, şi în 2008 a luat singura paraşută, s-a salvat şi a dat drumul combustibilului din aeronavă. A venit un alt guvern care prin măsurile pe care le-a luat a reuşit să aducă la sol nava cu poporul român“, a afirmat Videanu, citat de Agerpre.

El a adăugat că, din păcate, foarte mulţi români nu realizează criza prin care România a trecut în 2009 şi 2010.

„Nu a fost uşor nici pentru dumneavoastră (premierul Emil Boc - n.r.), nici pentru membrii PDL. (...) Am făcut ceea ce a trebuit cu riscurile pierderii din popularitate a liderilor partidului şi chiar a partidului“, a spus Videanu, încurajându-i pe delegaţii PDL să îl aplaude pe premierul Emil Boc..

Citeşte şi:

PDL are un nou statut. Reformiştii au votat împotrivă – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel