Adriean Videanu susţine că separarea funcţiei de preşedinte al PDL de cea de premier nu e temă de CNC

Videanu
Videanu

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu susţine că separarea funcţiei de preşedinte de partid de cea de premier nu ar trebui să constituie o temă la reuniunea Consiliului Naţional de Coordonare al Partidului Democrat Liberal, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Întrebat luni, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PDL, dacă o decizie privind separarea funcţiei de lider de partid de cea de premier ar trebui luată la CNC, Videanu a spus: "Nu cred. Nu e temă de Consiliu Naţional de Coordonare. Consiliul Naţional de Coordonare discută problema modificării Statutului. Dacă e cazul, a convocării Convenţiei Naţionale".

În opinia sa, există momente în viaţa unui partid când contextul politic impune o astfel de separare, transmite Agerpres.

Secretarul general adjunct al PDL Gheorghe Flutur a afirmat, duminică, la Europa FM, că disocierea celor două funcţii este utilă şi a precizat că este necesară "o coabitare perfectă între preşedinte şi prim-ministru".

Berceanu: Trebuia să mergem de mult pe varianta ca premierul să nu mai fie lider de partid. Actualul Cabinet trebuie să rămână “să culeagă roadele”

Liderul PDL Radu Berceanu declara săptămâna trecută că CNC al PDL va lua în discuţie, pe 19 februarie, varianta ca premierul să nu mai fie şi preşedinte de partid, precitzând că actualul Cabinet trebuie să rămână "să culeagă roadele".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel