AFI Europe Romania începe lucrările de construcție a proiectului rezidențial AFI City

AFI Europe Romania demarează luna aceasta lucrările pentru construcția AFI City, primul proiect rezidențial de amploare al companiei în România.

TGC a fost desemnat drept Contractor General pentru această primă fază a proiectului.

Prima etapă a construcției a început luna aceasta și va genera două clădiri care vor însuma 190 de locuințe, deservite de 228 de locuri de parcare supraterană.

Prima etapă a construcției AFI City va fi încheiată, conform estimărilor, în vara anului 2019. Odată finalizate toate etapele, proiectul rezidențial va include o comunitate privată, înconjurată de zone verzi, facilități pentru activitati sportive și spații de joacă. În plus, AFI City se bucură de avantajul proximității de stația de metrou Laminourului, situat chiar în fața proiectului.

Localizat în partea de nord-vest a orașului București, de-a lungul Bulevardului Bucureștii Noi, în Sectorul 1, proiectul va include mai multe tipuri de apartamente construite cu accent pe funcționalitatea spatiului, în urma unei investiții de 16 milioane de euro. De asemenea, proiectul, pre-certificat „Green Homes" de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC), va include componente de sustenabilite a clădirilor și va include de o serie de beneficii, urmărind să devină unul dintre cele mai avantajoase proiecte de pe piața rezidențială din București. AFI City, situat pe Bd. Bucureștii Noi, într-una dintre cele mai verzi zone ale orașului, ofera acces facil către principalele rute din București, precum Bd. Bucureștii Noi, Bd. Ion Mihalache, Bd. Poligrafiei și Drumul Național 1 (DN 1), cât și apropierea Parcului Bazilescu și a lacurilor Străulești și Grivița.

„Demararea lucrărilor de construcție marchează un punct de referință pentru dezvoltarea unuia dintre proiectele noastre cheie în România. Când am lucrat la conceptul AFI City, mai ales în contextul lipsei calității designului și a construcției proiectelor din București, am luat în considerare cererea ridicată de apartamente sustenabile și funcționale. Așteptările privind vânzările sunt ridicate și credem că se vor desfășura în ritm rapid datorită locației proiectului și conceptului de comunitate privată. Pe lângă poziționare – pentru care cererea este ridicată în momentul de față - discutăm și despre beneficiile de a trăi într-o locuință verde, într-o comunitate privată bine conectată la toate tipurile de transport public (metrou Laminorului, multiple variante de transport în comun) și privat. De asemenea, cel mai important aspect se referă la angajamentul AFI de a asigura calitatea excelentă a lucrărilor și garanția livrărilor", a declarat Tal Roma, Business Development Manager AFI Europe Romania.

Bazându-se pe abordarea AFI de a construi comunități, proiectul va inspira sentimentul de acasă, combinat cu confortul, siguranța și prietenia.

Despre AFI Europe

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în ceea ce privește dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală şi de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

Despre AFI Europe România

 AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează "AFI Cotroceni", cel mai mare şi de succes mall din România şi unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est. Centrul comercial se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA) şi oferă vizitatorilor săi o zonă extinsă dedicată activităților de divertisment, care include o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber și peste 300 de magazine ale brandurilor locale şi internaţionale, vizitate în medie de 50.000 de clienţi pe zi.

În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiești, primul și singurul mall modern dezvoltat în centrul orașului Ploiești, în urma unei investiții de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial are o suprafață închiriabilă (GLA) de 34.000 de metri pătrați, disponibilă pe două etaje ce cuprind peste 100 de branduri naționale și internaționale, alături de peste 7.000 de metri pătrați de divertisment.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe România a dezvoltat AFI Park, cel mai nou și mai modern parc de business de clasa A din București. AFI Park oferă 70.000 metri pătrați de spaţii de birouri, ocupate de companii multinaționale din domeniu IT&C. Clădirile de birouri AFI Park 1-5 au atins un grad de închiriere de aproape 100%. În aprilie 2016, AFI Europe România a finalizat lucrările la clădirile de birouri AFI Park 4 și 5, pe o suprafață închiriabilă de 32.000 de metri pătrați. Printre cele mai cunoscute companii multinaționale care au sediul în complexul de birouri se numără: Microchip Technologies, Electronic Arts, Endava Romania, Cameron USA, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation, TELUS International, Veeam Software și Dell SecureWorks.

În prezent, AFI Europe România dezvoltă în centrul orașului Brașov proiectul AFI Brașov, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați.

Pe segmentul de birouri, AFI România are în dezvoltare AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, aflat în apropierea hotelului J.W. Marriott și a Parlamentului României. Parcul de business va include două clădiri de birouri de înălţime redusă și un turn de birouri, care vor avea spații verzi amenajate într-o grădină centrală, proiectul fiind un campus high tech care răspunde nevoilor de extindere a companiilor IT&C din România prin oferirea unui spațiu potrivit din punct de vedere al dotărilor tehnice și al posibilităților de dezvoltare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel