Află unde ai Venus în harta natală. Semne că ți-ai găsit sufletul pereche

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Îți cunoști semnul Solar și vibrezi cu mândrie în energia zodiei tale. Dar ce se întâmplă atunci când apare altcineva în imagine? Sunt semnele tale şi ale partenerului compatibile? Se vor potrivi energiile voastre? Dar mai este un aspect unde trebuie să ne uităm cu atenţie: la semnul lui Venus, cunoscut și ca semnul în care Venus se afla când v-ați născut. Cum se manifestă în relaţii?  

După cum s-ar putea să ştii deja, în astrologie, Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Așezarea sa în harta noastră natală afectează modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, semnul nostru Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Având în vedere cât de importante pot fi relațiile romantice, este surprinzător că nu acordăm mai multă atenție semnului lui Venus - să fim sinceri, este un indicator mai bun cu cine ar trebui să fim alături decât este semnul nostru solar. Deci, dacă tu și partenerul tău nu aveți semne solare compatibile, bine! Alte părți ale astrogramei sunt oricum mai importante.

VENUS ÎN BERBEC

Oamenii cu Venus în Berbec sunt direcți și cinstiți și își doresc același lucru în schimb (deși dacă un partener pare prea disponibil, se poate plictisi pentru că nu își pierd niciodată apetitul pentru fiorul vânătorii). Oamenii sunt atrași de ei datorită atitudinii lor încrezătoare și sincere. Dacă te plac, vei şti clar!

Ei tânjesc la relații pasionale și energice. O mulțime de aventuri spontane. Le place să se distreze și pot fi foarte jucăuși. De asemenea, au un ego imens, așa că a face ca aceștia să simtă că au învins competiția pentru afecțiunea ta este o victorie majoră pentru ei.

Compatibilităţi cu: Venus în Berbec, Leu, Săgetător, Scorpion sau Balanță

VENUS ÎN TAUR

Taurul este deja condus de Venus, astfel încât oamenii cu Venus în Taur vin gata pregătiți, cu multă senzualitate. Le plac dragostea și toate capcanele ei și vor doar să creeze un cuib confortabil pentru a-l împărtăși cu cineva special. Asta înseamnă că le place să știe în ce stadiu se află relația cât mai repede și pot deveni puțin geloşi și protectivi în acest proces.

Află pe ASTROSENS unde ai Venus în harta natală + restul previziunilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel